Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι σταμάτησε τις επιστολές και άρχισε τα δρομολόγια


Ο Γκρούεφσκι στηρίζει Μακέιν!


Πήγε να ψηφίσει τα αφεντικά του;

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στις ΗΠΑ, για να παραβρεθεί στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα του Τζον Μακέιν για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ανακοινώθηκε από το γραφείο του κ. Γκρούεφσκι.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ,στη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ,θα έχει συναντήσεις με γερουσιαστές και μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ,με σκοπό, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «την προώθηση των "μακεδονικών" κρατικών και εθνικών συμφερόντων».

Τουλάχιστον ο Γκρούεφσκι κάνει προσπάθειες για να επιτύχει τους στόχους του, ό,ποιοι και αν είναι αυτοί. Οι δικοί μας δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμη από τις διακοπές και ευρισκόμενοι σε μεταβατικό στάδιο τις συνεχίζουν νοερά...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γεια χαρά. Τη στήριξη του τυχοδιώκτη στο Μακέιν, την είχαμε προβλέψη και τη περιμέναμε εμείς από τα προεδρία των Πανμακεδονικών οργανώσεων. Είχαμε μάλιστα ενημερώση και την Κυβέρνηση μας και συνάμα την προτρέψαμε εδώ και καιρό να στήριζε επίσημα τον Ομπάμα.

    Η Ελληνική Ομογένεια στηρίζει ανοικτά την υποψηφιότητα του Μπαράκ Ομπάμα για το προεδρικό θώκο των ΗΠΑ και ο Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει σθεναρά με τη σειρά του τα δίκια της Ελλάδος.

    Η στήριξη στο πρόσωπο του παππού-Μακέιν είναι μια κίνηση απόγνωσης και αμηχανίας. Ο τυχοδιώκτης παίζει ουσιαστικά τα ρέστα του! Γιατί ξέρει ότι [Πρώτα Ο ΘΕΟΣ] με την εκλογή του Ομπάμα, το παραμύθι τελείωσε... και η διχοτόμηση-διάλυση θα είναι θέμα χρόνου και αναπόφευκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]