Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δηλώνει ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν




Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμα, Βλαδιμίρ Ζιρινόφσκι, δήλωσε ότι το Ισραήλ πρόκειται να επιτεθεί εναντίον του Ιράν εντός του επομένου διμήνου.
Ο Ζιρινόφσκι υπογράμμισε ότι το Ισραήλ, που θα επιτεθεί στο Ιράν αφού πρώτα λάβει την υποστήριξη των ΗΠΑ, θα καταστρέψει όλες τις βιομηχανικές υποδομές του Ιράν, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση κύματος φυγής προσφύγων από τη βομβαρδισμένη χώρα. Ο Ρώσος πολιτικός τόνισε ότι η Ρωσία θα πρέπει να υπογράψει συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με τις άρτι αναγνωρισθείσες ως ανεξάρτητες χώρες, Νότιο Οσετία και Αμπχαζία και να σχηματίσει μια ζώνη ασφαλείας 50-100 χλμ για να αποτρέψει την είσοδο προσφύγων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο Ζιρινόφσκι υπογράμμισε ότι η Ρωσία προστατεύει τα τελευταία 200 χρόνια τους λαούς του Καυκάσου από τις επιθέσεις των Τούρκων και των Ιρανών, συσχετίζοντας έτσι την κίνηση υποστήριξης στα δυο νέα κράτη του Καυκάσου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]