Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα απολαυστικό σχόλιο από την Κύπρο για την κρίση στον Καύκασο


Ο θεός εδωκεν του λύμπουρου

φτερά για να τον καταστρέψει!


Μόνο που στη περίπτωση μας, ο θεός εν οι Αμερικάνοι τζιαι ο λύμπουρος η Γεωργία. Εζήσαμεν πολλές γκάφες της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής στο παρελθόν. Τες παραπάνω εκαλύφκαν τες με την υπεροπλίαν τους τζιαι την προπαγάνδαν τους. Τούντην φοράν επάθαν την. Όϊ μόνον το τσουρούϊν τους, ο Σιακασβίλι, έβαλεν τη χώραν του σε μια περιπέτεια που τες επιπτώσεις της εν να κάμει χρόνια να τες ξεπεράσει, αλλά τζιαι ο στόχος της αποσταθεροποίησης στον Καύκασο επήεν περίπατο. Μάλλον εδόκαν της Ρωσίας την ευκαιρία που εγύρευκε να στείλει το μήνυμαν ότι εν θα ανεχτεί παιχνίθκια πουκάτω που τ' αρφάλλιν της, τζιαι να βουλλώσει την κυριαρχίαν της στη Νότιαν Οσετία αλλά τζιαι στην Αμπχαζία.

Επειδή εν Αύγουστος τζιαι εριψα τες στροφές μου, εννα παραθέσω ένα κομμάτι από το τελευταίο ποστ του Λινοπάμπακου γιατί όπως λαλεί τζιαι ο Ασέρας "έναν τόσον μικρόν κείμενον άλλου να λαλεί σχεδόν όλα όσα καταλάβει η μιτσιά μου η κκελλέ για την διεθνή πολιτική." Βολιβία, Σερβία, Οσετία, Θιβέτ σε μια συμπυκνωμένη "μαθηματική" ανάλυση. Για την Οσετία λαλεί τα τούτα:

Ηταν τζαι το κολπο της Γεωργιας στην Οσσετια…Ταχα μου τυχαια..Ξαφνικα [ την ημερα που εξεκινουσαν οι ολυμπιακοι] η κυβερνηση, το καθεστως, της Γεωργιας αποφασισεν να κατεδαφισει την πρωτευουσα της Νοτιας Οσσετιας για να ανακαταλαβει το εδαφος – διοτι προφανως τους Οσσετιους που θελουν να ανηκουν στην Ρωσσια η να εν ανεξαρτητοι, εν τους θελει..Αλλα λαλουν σου τα κοπελια

«Αμα καμωμεν έναν ντου τζαι θκιωξωμεν τους, σιγα ποιος εννα μας πει τιποτε;..»

Οπως λαλουν τζαι οι ισραηλιτες για τους παλαιστινιους – ε ας πασιν παρατζιει εν αναγκη στην «γη μας».. Η δυση [που εξοπλισεν την Γεωργια τζαι προφανως αππωσεν την] επαιζεν το παπια στα Ηνωμενα Εθνη αμα εξεκινησεν η επιθεση – ουτε έναν ανακοινωθεν εν εδεχουνταν οι δυτικοι να φκει..

Οι Ρωσσοι: «Ρε εν γενοκτονια, ρε σκοτωνουνται ειρηνευτες..»

Οι δυτικοι: «Ατε σιορ, κατσε να δουμε τους ολυμπιακους....»

Αμα, υστερα, η Ρωσσια εστειλε τους δικους της τζαι Γεωργια εκαταλαβεν ότι το δυτικο αππωμα ηταν φουσκα, τοτε ξαφνικα εξυπνησεν η δυτικη ευαισθησια…Τζαι εστειλαν τον Κουσνερ να ζητησει εκεχειρια…Τζαι τα δυτικα ΜΜΕ εδειχναν τους Οσσετιους προσφυγες τζαι εγραφαν «γεωργιανοι προσφυγες»…

Τωρα εν να εν παραξενο να ρωτησει κανενας γιατι το Κοσοβο να μπορει να αποσχιστει τζαι η Οσσετια οϊ; Ιντα αν το παρουμεν σαν αντιστοιχια - Γιατι να μεν πιασουν τον προεδρο της Γεωργιας, τον Σαακιασβιλι, τζαι να τον παρουν στον διεθνες δικαστηριο; Ιντα ο Μιλοσεβιτς δηλαδη τι εκαμε το 99; Υπερασπιζετουν [εν επροσπαθεν καν να ανακαταλβει τιποτε ισοπεδωνοντας μιαν περιοχη] μιαν σερβικη επαρχια, εν εν; Τζαι με νοσοκομεια εβομβαρδισαν τοτε με τιποτε..Αλλα δαμαι προφανως λειτουργουν άλλες κλιμακες αξιολογησης…Εν της παπαθκιας τα ξυλα…

Το πιο αστείον της υπόθεσης ήταν που εβκήκεν τζείνον το μαλακισμένον ο Μπους να κατηγορήσει τη Ρωσία για επέμβαση σε ανεξάρτητο κράτος μέλος του ΟΗΕ. Μα εν δυνατόν να ελοαρκάζαν ότι οι Ρώσοι ήταν να κάτσουν να τες τρων τζιαι να μεν κάμουν τίποτε; Ειλικρινά εν μπορώ να καταλάβω τι επροσπαθήσαν να καταφέρουν οι Αμερικάνοι θυματοποιώντας έναν πιστό σύμμαχο; Ίσως να κάμουν τη Γεωργία μέλος του ΝΑΤΟ τζιαι να κουβαλήσουν τζεικάτω τες βάσεις τους; Εν το μόνο που μπορεί να σκεφτώ, παρόλον που ενεν τόσον απλό.

Άτε, ξαναρίχνω τες στροφές τζιαι συνεχίζω τη χαλάρωση. Ο Σεπτέμβρης προβλέπεται τρικυμιώδης.

Καλά να περνάτε!
Από το http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]