Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα γίνονται προσλήψεις αλλοδαπών στην Αστυνομία;


Απέτυχαν στις συλλήψεις και

προχωρούν στις προσλήψεις!!!

Αν γίνει αυτό να ψηφίζουμε

και αλλοδαπούς πολιτικούς

να μας κυβερνήσουν


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ είχαμε παρέμβαση της Σκότλαντ Γιάρντ με θέμα την πρόσληψη αλλοδαπών με πρόσχημα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας...
Ξέρετε ποιό είναι το μόνο κόμμα που συμφώνησε με την πρόταση των Βρεττανικών μυστικών υπηρεσιών;;Μα φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ.Αξιος ο μισθός τους.
Όταν έρθει η μέρα που αλβανός αστυνομικός ή οποιασδήποτε άλλης υπηκοότητας χτυπήσει την πόρτα για να επιδώσει ένταλμα ή οποιαδήποτε άλλο έγγραφο σε Έλληνα τότε τελειώσαμε οριστικά.

Για γέλια και για κλάματα

Σύμφωνα με την παραπάνω είδηση, και εάν αυτή επιβεβαιωθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, τότε μπορούμε να λέμε πως είμαστε απλά για κλάματα.

Και για κλάματα θα είμαστε όλοι εμείς που με την ψήφο μας θα έχουμε παραδώσει την Ελλάδα μας σε χέρια μισελλήνων. Και μισέλληνες (και όχι απλά ανθέλληνες) είναι όλοι αυτοί που παραδίδουν τα δικαιώματα των Ελλήνων σε χέρια ξένων.

Αλλά το να παραδίδεις και την ασφάλεια του πολίτη σε ανθρώπους που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με την κουλτούρα, την ιδιοσυγκρασία και τον πολιτισμό του Έλληνα, τότε το λιγότερο που μπορείς να χαρακτηριστείς είναι μισέλληνας.

Η ασφάλεια του πολίτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να παραδοθεί στα χέρια αυτών που έχουν ανεβάσει την εγκληματικότητα σε δυσθεώρητα ύψη στον τόπο μας. Έχουμε κι εμείς εγκληματίες, αλλά αν δίνονταν στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα καθημερινά περιστατικά παραβατικότητας και εγκληματικότητας που καταγράφονται στα αστυνομικά τμήματα και τις αστυνομικές διευθύνσεις, τότε θα είναι δυνατόν και ο ηλιθιοδέστερος να αντιληφθεί που οδηγούμαστε εάν αναλάβουν την ασφάλειά μας αυτοί που θα έχουν ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τους καθ' έξην και κατ' εξακολούθησιν εγκληματίες.

Έχουν άραγε αναρωτηθεί οι πανέξυπνοι βουλευτές μας, οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός μας γιατί δεν μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να εξιχνιάσει το μεγαλύτερο ποσοστό (περί του 80%) των εγκλημάτων που καθημερινά διαπράττονται;

Όταν άνθρωποι εισέρχονται στην χώρα λαθραία και δεν καταθέτουν ΠΟΤΕ τα πραγματικά τους στοιχεία, καταλήγουν στην εγκληματικότητα, είναι αδύνατον να βρεθούν και να κατηγορηθούν για όσα εγκλήματα διαπράττουν ή έχουν διαπράξει. Και μόνο το γεγονός πως δεν παραδίδουν τα πραγματικά τους στοιχεία είναι βέβαια ύποπτο, αλλά αυτό ουδόλλως φαίνεται να απασχολεί τους ειδήμονες των αρμοδίων υπουργείων.

Άραγε, οι Βρετανοί επειδή έχουν και τέτοιους αστυνομικούς έχουν καταφέρει να δέχονται (στο παρελθόν) χτυπήματα μέσα στο Λονδίνο, έχουν καταφέρει να τοποθετήσουν δεκάδες χιλιάδες καμερών για να καταγράφεται το έγκλημα και ο εγκληματίας ή (εάν είναι τυχερή η αστυνομία) να προλαβαίνει ανεπιθύμητες καταστάσεις;

Κλαυσίγελος της Ευρώπης και όχι μόνον θα γίνουμε. Η ανικανότητα αστυνομικών, για τους οποίους ντρέπεται αλλά και διασύρεται ολόκληρο το αστυνομικό σώμα, ανοίγει λοιπόν τις πόρτες στους αλλοδαπούς αστυνομικούς.

Πρόταση

Θέλετε αστυνομικούς κύριοι υπουργοί και όλοι οι άλλοι, εσείς οι παρατρεχάμενοι που "δουλεύοντας" τον κόσμο έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε περιουσίες που θα ζήσουν και τα τρισέγγονά σας;

Αν θέλετε αστυνομικούς, ικανούς και ήδη εκπαιδευμένους, στραφείτε σε όλα εκείνα τα παιδιά που υπηρέτησαν ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία στις ειδικές δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων.

Τότε θα δείτε τι θα γίνει με το έγκλημα, τους εγκληματίες και τα διάφορα κουτσαβάκια, είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαποί.

Προσλάβετε ανθρώπους που έχουν μάθει να προστατεύουν τον εαυτό τους (αλήθεια, πόσοι αστυνομικοί σήμερα είναι σε θέση να αυτοπροστατευθούν; και η ερώτηση είναι ευθεία και δίχως άλλα υπονοούμενα), αλλά και να αγαπούν αυτόν τον τόπο, την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.

Εάν προσλάβουν αλλοδαπούς αστυνομικούς, τότε έχω την εντύπωση (να μην πω την πεποίθηση) πως θα μιλάμε για έκρηξη πολιτική, κοινωνική αλλά και οικονομική, την οποία θα προκαλέσει ο Έλληνας πολίτης και αλίμονο στα σούργελα που θα βρεθούν να ψελλίσουν για δικαιώματα, ασφάλεια και άλλες ηλιθιότητες, που μόνο το κενό του κρανίου τους μπορούν να χαρακτηρίσουν και να εκφράσουν.

Τολμήστε το, όλοι εσείς οι φιλοπροοδευτικοί, οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης... Φροντίστε να προσπαθήσετε να βάλετε αλλοδαπούς να "προσέχουν" τον Έλληνα... Κατά προτίμηση (δική σας βεβαίως), οι αλλοδαποί ας είναι από τα Σκόπια... Καλή ιδέα δεν είναι;

Για τολμήστε... Για τολμήστε...

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]