Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και άλλη επίθεση στην Κωνσταντινούπολη - Με χειροβομβίδες κοντά στο σπίτι του Ερντογάν


Οι στρατηγοί στέλνουν μήνυμα

στον Ερντογάν και τους ισλαμιστές


Κανείς σας δεν είναι ασφαλής...

Επίθεση με χειροβομβίδες σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης εναντίον δημοτικού κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη, όπως μετέδωσε το CNN TURK.
Μια από τις χειροβομβίδες εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου.
Το πρακτορείο Ανατολή διευκρίνισε πως η έκρηξη σημειώθηκε στο Ουσκουντάρ στην ασιατική πλευρά της πόλης, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk επικαλούμενο κατοίκους της περιοχής έκανε λόγο για πολλές εκρήξεις.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εκρήξεις μπορεί να προκλήθηκαν από ρίψη χειροβομβίδων.
Το CNN Turk πρόσθεσε επίσης ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα απομακρύνθηκαν από το σημείο των εκρήξεων.
Στο Ουσκουντάρ έχει σπίτι ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα εκλέγεται στην περιοχή αυτή.
Η επίθεση, ωστόσο, προκαλεί ανησυχία καθώς σημειώνεται μια εβδομάδα μετά την έκρηξη δύο μηχανισμών σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης κατά την οποία σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι.
Να σημειωθεί πως η περιοχή στην οποία συνέβησαν οι εκρήξεις είναι ιδιαιτέρως καλά φυλασσόμενη και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει κανείς να κινηθεί με όπλα ή εκρηκτικά χωρίς να γίνει αντιληπτός είτε από τα σημεία ελέγχου είτε από τους περιπολούντες αστυνομικούς.
Ποιός μπορεί λοιπόν, να είναι πίσω από αυτή την "φασαρία" που δημιουργήθηκε σήμερα και που τραυμάτισε (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) έναν άνθρωπο;
Ποιός έχει τη δύναμη αλλά και το υλικό για τέτοιου είδους ενέργειες, ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη περιοχή;
Είναι σαφές πως στάλθηκε ένα μήνυμα προς τον Ερντογάν. Και το μήνυμα αυτό λέει πως δεν είναι ασφαλής ούτε αυτός, ούτε η οικογένειά του, αλλά και κανείς άλλος...
Έτσι, η Τουρκία θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]