Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποφασίστηκε να μας πάρουν και το χρυσάφι

  • Έτοιμη η Ελλάδα για εξόρυξη χρυσού!
Η Ελλάδα, μέσα στις επόμενες ημέρες είναι έτοιμη να ξεκινήσει την διαδικασία εξόρυξης πολύτιμων μετάλλων.

Αυτό δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης. Πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός υπογράμμισε πως «Εντός είκοσι ημερών θα μπορέσουμε να βγούμε στον αέρα, με διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς, για την έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πορφυρικού χρυσού και αντιμονίτη – ενός «κρίσιμου ορυκτού για την ευρωπαϊκή βιομηχανία».

Ο Γ. Μανιάτης απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη ο οποίος σε ερωτά την κυβέρνηση για μία πρόσφατη έρευνα του ΙΓΜΕ η οποία φέρεται να έχει εντοπίσει 450 τόνους χρυσού στην Βόρεια Ελλάδα. Την ύπαρξη κοιτασμάτων αξίας 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υφυπουργός «από τα οποία ωστόσο, θα πρέπει να αφαιρεθούν και οι απώλειες κατά την εξόρυξη».

Εμείς τι να πούμε… καλή επιτυχία, αλλά θα συμβουλεύαμε το υπουργείο να ρίξει και καμία… ματιά και στο φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί τα έσοδα δεν θα είναι της τάξης των 18 δισεκατομμυρίων… μόνο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια απίστευτη ιστορία Χρυσού! Ο Στρος-Καν έπεσε θύμα συνομωσίας, γιατί ανακάλυψε πως στο Φορτ-Νοξ, δεν υπάρχει πλέον Αμερικανικό χρυσάφι, εξαφανίστηκε! Ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ron Paul ζητάει επίμονα να γίνει έρευνα αλλά τον αγνοούν. Τον Οκτώβριο του 2010 προσπάθησαν να πληρώσουν οι Αμερικανοί τους Κινέζους με ράβδους χρυσού, που αποδείχτηκε ότι γύρω είχαν χρυσό και μέσα άλλο μέταλλο. Σας παραθέτω τους συνδέσμους:

    Ron Paul questions whether there's gold at Fort Knox, NY Fed
    http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/116341-ron-paul-plans-bill-to-audit-us-gold-reserves

    Fake gold bars! What's next?
    http://viewzone2.com/fakegoldx.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]