Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Αιχμάλωτος της παγκόσμιας εξουσίας” δηλώνει ο ΓΑΠ στους “Αγανακτισμένους”

Διαβάστε αυτή τη δήλωση κι αν καταλάβετε τίποτε να μου το πείτε. Αφορά το κίνημα των “Αγανακτισμένων” πολιτών κι έγινε λίγες ώρες αφότου χιλιάδες διαδηλωτές παρ’ ολίγο να κάνουν ντου στη Βουλή:

«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό,τι παλαιά. Πέρα δηλαδή από τις ενδογενείς τους ατέλειες, που πρέπει και αυτές να αλλάξουν για να αντιμετωπιστούν, αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες και από τις αδυναμίες ενός παγκόσμιου ή περιφερειακού συστήματος»

Ποιος τα είπε; Ποιός άλλος από τον πρωθυπουργό.

Τι θέλει να πει άραγε ο ποιητής δύσκολο να το καταλάβουμε. Είναι σαν την κυβερνητική πολιτική που μόνο το ΠΑΣΟΚ την καταλαβαίνει αλλά ο ελληνικός λαός δεν παίρνει χαμπάρι.

Το μόνο που καταλαβαίνουμε εμείς, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια είναι αλήθεια, ότι ο ΓΑΠ προσπαθεί να μας πει ότι είναι… αιχμαλωτισμένος από τις παγκόσμιες εξουσίες και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ή μήπως εννοεί ότι οι “Αγανακτισμένοι” είναι

Κατά τα άλλα μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τι πραγματικά συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.

Υπάρχει βεβαίως και ένα άλλο ερμηνευτικό ενδεχόμενο του χρησμού για να είμαστε δίκαιοι

Μιλώντας ο Γιώργος περί διακυβέρνησης και παγκόσμιας εξουσίας και για ενδογενείς ατέλειες του συστήματος να εννοεί ότι έχει χρεοκοπήσει το πολιτικό σύστημα το οποίο ο ίδιος υπηρετεί προσωπικά;

Αν πράγματι έχει πει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να μείνει στην ιστορία μαζί μ’ αυτό που είχε πει όταν έγινε πρωθυπουργός: Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία.

Αν είχε πάντως τα κότσια θα αποδοκίμαζε τη λαϊκή οργή ή αντίθετα θα την επιδοκίμαζε ανοικτά. Βλέπει, όμως, ότι η θέληση του κόσμου τον ξεπερνά κι αυτόν κι όλη την παλαιοκομματική νοοτροπία που κουβαλάνε πολιτικοί τύπου Πάγκαλου που θίχθηκε γιατί τον βρίζουν.

Μωραίνει κύριος.

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μάλιστα... Και ταυτόχρονα "χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα". Καλά, είναι πολύ μασκαράς ο τύπος. Για ευφυία ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παγκοσμιος τελικα ο gap!
    και διαγαλαξιακος,μη σας πω!
    φερτε του και σεις μια παγκοσμια κυβερνηση!
    τοσο καιρο το ζητα,γιατι κανεις δεν απαντα?
    προθυπουργος ειναι στο κατω κατω!
    κι αυτος ο αντιχριστος,τι κανει?
    αμαν πια ,χτενιζεται?
    δεν βλεπει το παιδι, ποσο ζοριζεται?
    χωρις τζατζικι παρακαλω,χωρις τζατζικι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν αυτή δεν είναι δήλωση ΑΠΟΛΥΤΗΣ υποταγής στη NWO τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Μα τόσο ξεδιάντροπα πια? Δεν έχει έστω ενα ίχνος ευθυξίας πάνω του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]