Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζάππειο 300!!! Όλοι με αγγούρια κάθε μέρα στο Σύνταγμα


Τελικά το φονικό όπλο στην ευρωπαϊκή κρίση είναι το αγγούρι! Είναι το μόνο που φοβίζει τη Μέρκελ, όπως αποδείχτηκε. Ο θανατηφόρος αγγουροβάκιλος είναι αυτό που την κάνει να τα βάζει στα πόδια.

Γι αυτό, όλοι σήμερα στο Σύνταγμα σε μια ειρηνική και ζαρζαβατική συγκέντρωση, κρατώντας από ένα αγγούρι.

Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως θα τρομοκρατήσει τη Μέρκελ, που θα μας μας δώσει όσα δισ. θέλουμε και μπορεί να πει στο ΔΝΤ να πάρει πίσω το Μνημόνιο!

Η καγκελάριος τρέμει τα αγγούρια, αλλά μη μας πείτε ότι δεν είναι εντυπωσιακή η τηλεοπτική εικόνα και το μήνυμα που δίνει.

Ανάμεσα στις μούντζες να υπάρχουν και σηκωμένα... αγγούρια! Μήνυμα σαφές και... για μερικές και μερικούς, δελεαστικότατο, σκέτη λιχουδιά! Κάτι σαν πικάντικες "βούρτσες" θα είναι... ενσωματωμένες στη γιορτή του Καμίνη με τίτλο "Φίλα με παντού"!

Πάμε... παρακάτω.

Είμαστε σε εθνική κατάθλιψη; Κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία και διαπιστώνεται ότι λόγω της κρίσης, όλο και περισσότεροι είναι στο τεράστιο κλαμπ...

Εμείς προσδιορίσαμε τα 7 συμπτώματα κατάθλιψης λόγω κρίσης, που είναι τα εξής:
  1. Πονοκέφαλοι και ζαλάδα, όταν πάτε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ
  2. Πόνοι στην τσέπη, στην τσέπη και την τσέπη.
  3. Θωρακικός και φορολογικός πόνος
  4. Πεπτικά προβλήματα. Δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα, αυτά που λένε στην τηλεόραση.
  5. Κόπωση και εξάντληση, όταν παίρνετε στην αλληλογραφία φακέλους με παραθυράκια.
  6. Προβλήματα ύπνου. Όταν αντί να μετράτε προβατάκια, μετράτε λογαριασμούς
  7. Βεβαιότητα για το αύριο. Έχει ξεπεράσει την αβεβαιότητα για το αύριο. Αφού ξέρετε πολύ καλά, τι σας περιμένει την μέρα που ξημερώνει.
Κι επειδή σας στεναχώρησα, λέω να σας πω κι ένα ευχαριστο-δυσάρεστο. Τρόμαξαν οι πάπιες στον Εθνικό Κήπο (ακόμη Εθνικό τον λένε; θα τους διέφυγε) από τη νυχτερινή φυγάδευση των βουλευτών. Επίσης, μία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ονόματα δεν λέμε, αλλά την λένε Μαρία, είναι από την Καρδίτσα και έχει το ίδιο επώνυμο με τον Θεοχάρη του Φώσκολου...) στραμπούληξε το ποδαράκι της και λέρωσε τη γόβα της κατά τη διάρκεια της διάσωσής της από ειδικές δυνάμεις πυροσβεστών!!!

Το λοιπόν, από την Τρίτη τα μεσάνυχτα έχουμε και το "Ζάππειο 300". Είναι ή έξοδος βουλευτών από τους 300 της Βουλής που έφυγαν μετά τη λήξη της συνεδρίασης, μέσα από τον Εθνικό Κήπο με τη συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών.

Την είσοδο και έξοδο της Βουλής απέκλεισε ομάδα συγκεντρωμένων- αγανακτισμένων. Άλλοι βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής, έφυγαν με τα αυτοκίνητα μέσα από ζώνες που είχαν κάνει τα ΜΑΤ και άλλοι, όπως αναφέρεται στα ειδησεογραφικά ρεπορτάζ, από τον Εθνικό Κήπο με τη συνοδεία αστυνομικών αλλά και πυροσβεστών που κρατούσαν φακούς!

Φανταστείτε τρομάρα οι πάπιες του Εθνικού Κήπου!

Φήμες ότι έγιναν νέα ρεκόρ στηπλ στις λίμνες, διαψεύδονται.

Αλεπούδες που κυκλοφορούσαν στον Κήπο, είδαν το φως από τους φακούς και ακινητοποιήθηκαν.

Πάντως είδαμε επιτέλους, φως από τους φακούς, στο τούνελ!

Ποιο Ζάππειο 2; Ζάππειο 300 και βάλε...

ΕΚΤΑΚΤΟ

Επειδή την προηγούμενη Τετάρτη δεν είχε τηλέφωνο και ίντερνετ στο Σύνταγμα, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα (προηγούμενη Πέμπτη) δεν είχε φως, σας παρουσιάζουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα διακοπών, στην ευρύτερη αγανακτισμένη περιοχή, αρχίζοντας από σήμερα:

Τετάρτη: Κινητά τηλέφωνα, Ίντερνετ
Πέμπτη: Φως
Παρασκευή: Εμφιαλωμένο νερό
Σάββατο: Αναψυκτικά
Κυριακή: Φως , νερό εμφιαλωμένο και τρεχούμενο
Δευτέρα: Φως , νερό , σταθερό τηλέφωνο
Τρίτη: Φως, πανό, τηλέφωνο
Τετάρτη: Μισθός, σύνταξη, επιδόματα ανεργίας.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]