Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: «Σκέφτομαι να αποσύρω το ΛΑΟΣ από την Βουλή»

Απογοητευμένος από το «πτωχευμένο» πολιτικό σύστημα, όπως το χαρακτήρισε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αποσύρει το ΛΑΟΣ από την Βουλή «για να λειτουργήσει ως χαστούκι στο λιποθυμισμένο πολιτικό σύστημα».

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε επίσης ότι το σύστημα οδηγείτε προς αυτοκατάργηση, οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει καθώς ενεργοποιήθηκαν ανενεργοί πολίτες ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι φοβάται για προβοκάτσια στις εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων».

«Οδηγούμαστε δυστυχώς στην Ελλάδα της Μεγάλης Ξεφτίλας» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα πτώχευσε, αλλά όχι ευτυχώς ακόμα η κοινωνία.

Με την απόσυρση - υποχώρηση από τα επίχειρα της υπογραφής του παράνομου μνημονίου, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε κύριε Καρατζαφέρη. Η ευθύνη σας είναι στην Βουλή, όπου πρέπει όχι μόνο να παραμείνετε, αλλά και να κατακεραυνώσετε το τσίρκο που μας κυβερνά, αφού πρώτα αποδεχθείτε με πάσα ειλικρίνεια το λάθος που κάνατε συνυπογράφοντας την υποθήκευση της χώρας για τουλάχιστον πενήντα χρόνια (κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα αυξηθεί χρονικά η κατοχή...).

Οφείλετε, κύριε Καρατζαφέρη ως αρχηγός κόμματος να διαφοροποιηθείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια για το πως σας έπεισε ο υπάλληλος των τραπεζιτών (Γ. Παπανδρέου) να τον στηριξετε για να κρεμάσει στην χώρα την ταμπέλα "ξεπούλημα". Οι μεγάλοι άνδρες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: παραδεχόντουσαν τα σφαλματά τους...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ. Ο Λαός ΘΑ αποφασίσει για το πολιτικό μελλον του κοματος ΛΑΟΣ.
    Μαλλον σε βλεπω αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?!?!?!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΓΚΑΡΙΖΕΙ) ?!?!?!
    ΑΔΙΚΟ, ΑΔΙΚΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΣΙΣΤΑ,

    ΕΙΣΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ.

    ΡΕΕΕΕ,

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προικισμένος με "κληρονομικό χάρισμα" πήγε και στον πρόεδρο της Βουλής "για να δώσει ένα “χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα"! Τίποτε δεν κάνει τυχαία αυτός ο πονηρός μπακάλης. Κάτι ύποπτο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]