Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο "μενού" από την Άννα στην Παιδεία

  • Κατάργηση θρησκευτικών, Αγιασμού και φυσικά αποκαθήλωση των εικόνων
Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης με εντολή Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποφάσισε πριν απο λίγες εβδομάδες να φορολογήσει ουσιαστικά πλέον και όχι τύποις, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, τα φιλόπτωχα ταμεία των ενοριών.
Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε πολλούς απο τους Ιεράρχες πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου, όπως είχαμε παρουσιάσει κατ' αποκλειστικότητα πριν απο μερικές ημέρες.
Κύκλοι προσκείμενοι στην Ιερά Σύνοδο επιμένουν οτι “το σχέδιο περιθωριοποίησης της εκκλησίας-όπως αποκαλούν τα νέα μέτρα- είναι έτοιμο και βρίσκεται στα χέρια κορυφαίου Υπουργού που χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα το μελετήσει ενδελεχώς και θα συντάξει την τελική εισήγηση προς τον Πρωθυπουργό”.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο για τις αλλαγές τις οποίες θα προτείνει η Κυβέρνηση και φαίνεται ως προς την κατεύθυνση αυτή να έχει σιωπηρώς συμφωνήσει και ο Μακαριότατος.
Μάλιστα ο κ. Παπανδρέου αποκάλυψε στην διαδικτυακή του συνέντευξη μεταξύ άλλων οτι: “Ο ρόλος και των δύο πλευρών θα πρέπει να είναι πιο σωστός, θα υπάρχει στο μέλλον μεγαλύτερη αυτονομία έτσι θα πετύχουμε και οι δυο πλευρές πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους πολίτες. Έτσι θα καταφέρουμε να εξυγιάνουμε τους ρόλους μας”.
Η ξεκάθαρη προεκλογική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού -όπως άλλωστε αναμενόταν- άναψε φωτιές στους κόλπους της Ιεραρχίας. Μάλιστα τονίζεται επιμόνως οτι ο κ. Ιερώνυμος γνωρίζει σε γενικές γραμμές τον σχεδιασμό του Πρωθυπουργού όπως επίσης οτι ο φάκελλος βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο εξέτασης.
Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος ερωτηθείς σχετικά ήταν κατηγορηματικός: “Δεν έχω καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση για αλλαγές που ενδεχομένως προωθεί η Κυβέρνηση και αφορούν την Εκκλησία”.
Στο μεταξύ έχει διαρρεύσει οτι μεταξύ των αλλαγών που έχει σχεδιάσει η Κυβέρνηση και θα κληθεί η κ. Διαμαντόπουλου να υλοποιήσει είναι:
  1. Η κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών.
  2. Η απόλυτη εφαρμογή του νόμου ο οποίος ορίζει οτι εντός 8 ημερών θα δηλώνεται στο Ληξιαρχείο το όνομα του νεογέννητου, που σημαίνει για τους ανθρώπους της Εκκλησίας έμμεση κατάργηση του βαπτίσματος.
  3. Επίσημη αποκαθήλωση των εικόνων και των ιερών συμβόλων απο όλους τους δημόσιους χώρους.
  4. Κατάργηση των θρησκευτικών υπηρεσιών στον Ελληνικό Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας.
  5. Κατάργηση του αγιασμού σε σχολεία και την Βουλή των Ελλήνων
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Επιτέλους, να μην πώ "Η θρησκεία το όπιο του λαού" γιατι σήμερα υπάρχουν πολλά όπια, αλλα να σταματήσει αυτός ο εναγγαλισμος εκκλησίας κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, να μην πω ότι κακώς καταργήθηκαν τα θεάματα με τα λιοντάρια, γιατί σήμερα υπάρχουν πολλοί Χριστιανοί που το παίζουν παλληκάρια, αλλά να σταματήσει πια αυτό το νταηλίκι των "σκοταδιστών" τύπου Θεσ/νικέων Μουτζαχεντίν.

    ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΑ, ΚΕΡΙΑ, ΑΝΤΙΔΩΡΑ,
    ΑΓΙΟΥΣ, ΑΣΚΗΤΕΣ, ΑΓΙΟΝΟΡΕΊΤΕΣ, ΕΝΟΡΙΕΣ, ΚΑΜΠΑΝΕΣ,
    ΘΥΜΙΑΜΑΤΑ,...

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΟΟΔΟ, ΟΡΑΜΑ !!


    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΩΣ Διαμάντω !!
    Τυφλωθήκαμε !!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΝΟΡΑΣΗ Διαμάντω!!
    Φτάσαμε στην Νιρβάνα !!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ Διαμάντω !!
    Εξανθρωπιστήκαμε !!


    Ένας συνοδοιπόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τα αλλάξουνε όλα, είπανε. Αξίες, παραδόσεις, σύμβολα, ώσπου να μην μείνει τίποτε όρθιο. Με μια βιασύνη που μόνο υποψίες μπορεί να κινεί. Τι λένε τώρα για αυτά οι ψηφοφόροι τους; Ή μήπως εξακολουθούν να εθελοτυφλούν επειδή δεν τους τα είπε ακόμα το ΜΕGA;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ... ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΣΑΝ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.. ΚΑΙ ΓΩ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος ντρέπεται για τόν πολιτισμό, την πατρίδα του και την θρησκεία του να φύγει, να πάει όπου θέλει,οι Αμερικανιές εδώ δεν θα περάσουν...φτάνει πια η λαίλαπα της Μπίλτεμπεργκ, της Νέας Τάξης και του εθνομηδενισμού...
    Έλληνες αντισταθείτε στα σχέδια της ξοφλημένης κακέκτυπης θολοκουλτούρας της πολυπολυτισμικότητας.Δεν βλέπετε πού οδήγησε την Ευρώπη... είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρη η ισλαμοποίηση της Ελλάδας.Αυτός είναι ο σκοπός τους... μην το επιτρέψετε.Τρίζουν τα κόκαλα των πρόγόνων μας...Γίναμε ασπόνδυλα μαλάκια... η αποχή και η αφασία μας δεν αντέχεται πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κάποιος νομιζει πως όλα αυτά γίνονται τυχαία, ή με καλό σκοπό είναι βαθιά νυχτωμένος..αυτά φταίνε για το γεγονός πως πάμε κατά διαόλου?? δεν είμαι οπαδός καμίας θρησκείας,αλλά η κατάργηση όλων των παραπάνω σε συνδυασμό με κάθε τι που να μας χαρακτηρίζει και να μας διακρίνει ως έθνος είναι φανερό πως εξυπηρετεί την ατζέντα της ελιτ..και βαδίζουμε σταθερά προς την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας κυβέρνησης...

    μας χτυπάνε σε όλα τα μέτωπα και εμείς ασχολούμαστε με τα πρασινομπλε παπαγαλάκια...θάνατος σε όλους τους εφιαλτες εδω και τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μακρυγιαννη σοφή κουβέντα..οι υπόλοιποι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μη τολμησουν και φτιαξουν τζαμι γιατι αλλοιμονο σε ολους τους αθρησκους-αντιχρηστους.καθηλωση θελουν οχι αποκαθηλωση οι εικονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]