Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισε να πέφτει ξύλο - Ο Απόστολος Κακλαμάνης γεύτηκε δείγμα της οργής των πολιτών

  • Η οργή μόλις έχει αρχίσει και οι προπηλακισμοί είναι απλή πρόγευση αυτού που έρχεται
  • Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να κλείνουν θέσεις σε αεροπλάνα οι μαριονέτες που το παίζουν κυβέρνηση...
  • Τα ΜΑΤ πρόλαβαν και φυγάδευσαν τον Κακλαμάνη...
Προπηλακίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στο κέντρο.
Στο σημείο μετέβη διμοιρία των ΜΑΤ και συνόδευσε τον κ. Κακλαμάνη σε στοά της Κοραή, όπου έκανε χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης για να απωθήσει τους συγκεντρωμένους.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έφυγε με ασθενοφόρο από το σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης ανήκει στην ομάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που αντιτίθενται τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το ΔΝΤ!
Φανταστείτε να εβρισκαν στο δρόμο την "ιέρεια του ΔΝΤ", την βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη, τι θα συνέβαινε...
Το πρώτο μήνυμα στάλθηκε από την πλευρά των πολιτών, ενώ από την πλευρά της κυβέρνησης του ΔΝΤ υπήρξαν δέκα συλλήψεις και προσαγωγές στον εισαγγελέα από την σημερινή πορεία διαμαρτυρίας που έγινε στην Αθήνα. Οι πρώτες "επαφές" είναι πλέον γεγονός... Και το συγκεκριμένο επεισόδιο με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, αφορούσε μόνο "ψιλές". Όταν θα αρχίσουν οι "χοντρές" θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι ιθύνοντες (αλλά ποτέ υπεύυνοι). Μετά τον Κακλαμάνη, ποιός θα έχει σειρά άραγε;
Οι πολίτες οργίζονται καθημερινά περισσότερο και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα επόμενα μέτρα (θα υπάρξουν πολλές δόσεις μέτρων κατά του λαού) του ανθύπατου της κυβέρνησης του ΔΝΤ, Γιώργου Παπανδρέου. Δεδομένο είναι πως θα χρειαστεί χρόνος μέχρις ότου φύγουν τρέχοντας οι δήμιοι (ΔΝΤ) και οι κλέφτες (πολιτικοί) και καθαρίσει η κόπρος από τη χώρα. Πολύ φοβάμαι όμως πως όσοι σταθούν απέναντι από την δίκαιη οργή των πολιτών, δεν θα έχουν καμία δικαιολογία στην έμπρακτη συμπαράταξή τους με εκείνους που θέλουν να υποβιβάσουν ους έλληνες και να τους εξαθλιώσουν, προκειμένου να μην χάσουν τα "μεγάλα αφεντικά" και οι επενδυτές της καταστροφής μας τις επενδύσεις τους. Οι Αστυνομικοί της χώρας οφείλουν να κατεβάσουν τα χέρια, όπως τον Δεκέμβριο του 2008 που με εντολή του καταγέλαστου Προκόπη Παυλόπουλου άφηναν να εκτίθεται διεθνώς η χώρα, αλλά και επέτρεπαν τον προσωπικό τους εξευτελισμό από μικρές ομάδες κουκουλοφόρων (οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος τους ήταν Αλβανικής καταγωγής!!!).
Όποιος τολμήσει να σταθεί απέναντι από τον λαό θα γευτεί μέχρι το κόκκαλο την επιλογή του αυτή. Πρώτοι όμως κινδυνεύουν οι πολιτικοί της χώρας, οι οποίοι συνεχίζουν να συντάσσονται υπέρ της ισοπέδωσης των δημοκρατικών κεκτημένων ενός ολόκληρου λαού. Η πολιτική τάξη της χώρας έχει καταλύσει το Σύνταγμα και έχει παραδώσει την διακυβέρνηση σε ξένους οι οποίοι θα προσπαθήσουν μεθοδικά (αλλά και όσο πιό γρήγορα μπορέσουν) να απομυζήσουν τον εθνικό μας πλούτο. Οι δήμιοί μας, γνωρίζουν πως δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Το παρελθόν τους σε αυτού του είδους τις "παρεμβάσεις" τους έχει διδάξει πως "οι λαοί εξεγείρονται" αργά ή γρήγορα...
Η απορία, όμως, παραμένει: Σε ποιό κράτος θα προτιμήσουν να φύγει το τσίρκο Παπανδρέου; Πού θα ζητήσουν φιλοξενία οι γελοίοι και τα ανθρωπάρια αυτά; Πόσο ήσυχοι θα μπορούν να νιώθουν σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη; Κάποιοι στοιχημάτισαν στην πτώχευση της Ελλάδας και στην εξαθλίωσή μας. Και αυτό το έκαναν με το βοήθεια των πολιτικών μας. Εμείς μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό;
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Λυπάμαι πολύ για τη βία καιγια τον συμπαθή πολιτικό.Πρέπει όμως ο ίδιος να ζητήσει συγνώμη,διότι το 1982 πρώτος εισήγαγε στο Δημόσιο,αρχίζοντας από την Εκπαίδευση,τους διωγμούς,την κατάργηση κάθε ελέγχου και την αξιολόγηση,λέγοντας και παραπλανητικές ανακρίβειες στη Βουλή. Τώρα που οι Επιθεωρητές της Ευρώπης και του Νομισματικού Ταμείου αλωνίζουν τον τόπο,τους καλοδέχεται;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ. ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Ο Λ Α! ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ...ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΒΙΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!ΞΕΧΑΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!
    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ?
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΒΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΧΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!
    ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!
    ΜΟΝΟ BLOGS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχην, δεν ξυλοκοπηθηκε. Κατα δευτερον, θα ηθελα παρα πολυ να ειχε ξυλοκοπηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]