Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξημέρωσε η ημέρα που αρχίζει ο διωγμός εκείνων που ονειρεύτηκαν να γίνουν δυνάστες μας

  • Είναι της μοίρας μας γραφτό, καθώς φαίνεται, να στεκόμαστε στις κρίσιμες καμπές της ιστορίας μπροστά στους εχθρούς του ανθρώπου, στους δυνάστες και στα κτήνη που φοράνε ανθρώπινη μάσκα. Σήμερα μας επιτίθενται για να τρομάξουν και του άλλους λαούς, για να μας δείχνουν αύριο, σαν τρόπαια, ταπεινωμένους και να απειλούν πως όποιος τους αντισταθεί θα πάθει ότι έπαθαν οι έλληνες...
Σήμερα στεκόμαστε και πάλι στο διάβα της ιστορίας που μας καλεί να παλέψουμε για ολόκληρη την ανθρωπότητα, απέναντι σε κτήνη που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως άνθρωποι. Έτσι, για μία ακόμη φορά πρέπει να σταθούμε στο χρέος μας, να επωμιστούμε αυτό που δεν δίστασαν να πάρουν στις πλάτες τους οι πρόγονοί μας και να παλέψουμε για τα παιδιά μας, για τους νεκρούς και τους ζωντανούς τη φυλής μας, αλλά και για όλους εκείνους που στέκονται να δούνε τη μάχη του Δαβίδ με τον Γολιάθ.
Σήμερα, χωρίς χρώματα, χωρίς κόμματα, παρά μόνο με την ελληνική καρδιά μας, ντυμένοι στα γαλανόλευκα, θα σταθούμε μπροστά στους παγκόσμιους τρομοκράτες και στα δουλικά τους. Νομίζω πως η ημέρα είναι καλή για κάτι τέτοιο...
Ένα ολόκληρο σύστημα, παγκόσμιο, με δύναμη φοβερή απειλεί την ύπαρξή μας, απειλεί την ελευθερία και τα δικαιώματά μας. Ένα ολόκληρο σύστημα που θέλει να καταπνίξει κάθε αρχή και να τρομοκρατήσει κάθε άνθρωπο σκεπτόμενο, έρχεται αντιμέτωπο με τους "τρελούς" έλληνες, ευελπιστώντας πως έτσι θα μπορέσει να καταδυναστεύσει τον πλανήτη ολόκληρο...!
Κι εμείς, μπροστά στους άφωνους θεατές - λαούς, από σήμερα ξεκινάμε μία μάχη διαφορετική, μία μάχη χωρίς γυρισμό, μία μάχη χωρίς οίκτο και δίχως έλεος απέναντι στους τρομοκράτες και τους υποψήφιους δυνάστες μας. Τι κι αν κατέβασαν τα χέρια οι άβουλοι πολιτικοί μας, κάποια ανθρωπάκια που έτρεξαν να γνωρίσουν την εξουσία προδίδοντας έναν λαό; Τι κι αν αυτή η σύγκρουση θα είναι δύσκολη και βίαιη; Εμείς έτσι μάθαμε να δίνουμε τις μάχες μας.
Από σήμερα η ιστορία μας καλεί να δώσουμε το παρών μας και να σταθούμε απέναντι σε εκείνους που ονειρεύτηκαν να μας ποδοπατήσουν. Μα το Θεό, είμαστε σε πλεονεκτική θέση, επειδή τους κοιτάζουμε στα μάτια και βλέπουν κι αυτοί τα δικά μας... Τρέμουν οι κόλακες και τα όργανά τους και γνωρίζοντας την κατάληξή τους προσπαθούν να μας προσεταιριστούν έστω και την τελευταία στιγμή, για να διαβάλουν τον αγώνα τον καλό (προσέξτε την στάση κάποιων ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες...).
Γυρίζω και κοιτώ τριγύρω... εδώ είναι όλοι οι καλοί οι φίλοι... Θα περάσουμε καλά... Κι έχουμε πολύ θυμό να βγάλουμε πάνω στα ξεπουλημένα αυτά ανθρωποειδή που θέλησαν να γίνουν άρχοντές μας. Θέλησαν να επιβάλουν με τη βία τους σκοπούς τους. Πού να ήξεραν πως ζέσταναν την οργή μας και προετοίμασαν τον χαμό τους...!
Καλημέρα σας αδέλφια... Σήμερα είναι πραγματική γιορτή... Και οι πρόγονοί μας, γιόρταζαν τις μάχες τους με τον πανικό των εχθρών τους. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν για να τους τελειώσουμε μία ώρα αρχύτερα. Στο τέλος, θα κάνουμε και το ταμείο... Και να δείτε που θα το βρούμε γεμάτο...!
Και μην ξεχνάτε. Έλεος δείχνουμε στα ζώα, όχι σε αυτούς...
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Οι άθλοι, οι αγώνες για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και της μεταλαμπάδευσης του Ελληνικού πολιτισμού στα πέρατα της οικουμένης των ηρωϊκών προγόνων μας, ας είναι η δάδα που θα μας δείχνει τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χ.Α.
    δεν καταλαβαινω φιλε Κωστα.
    ποια ειναι αυτη η μαχη; δε μπορω να σχολιασω αν δεν ξερω σε τι μαχη αναφερεσαι..
    ελπιζω να εννοεις την μαχη κατα της διαφθορας, της φοροδιαφυγης, της μιζεριας & της εκμεταλλευσης των ανθρωπων. Τη μαχη υπερ της θυσιας για το κοινο καλο οπως αυτο απαιτει η περισταση στην οποια ολοι μας θα ξεβολευτουμε. Τη μαχη οπου δεν υπαρχουν πια κομματα κι ετσι ολοι μαζι προσπαθουμε να δειξουμε οτι μπορουμε να συνεργαστουμε μεταξυ μας χωρις παραλογες απαιτησεις με στοχο την ευημερια της χωρας μας.
    Σε αυτη τη μαχη συμμετεχω κι εγω :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο για να αφήσουμε τώρα κάποιους ξεπουλημένους να μας επαναπροσδιορίσουν "τι είναι η πατρίδα μας". Εγρήγορση και αγωνιστικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα ολόκληρο σύστημα, παγκόσμιο, με δύναμη φοβερή απειλεί την ύπαρξή μας, απειλεί την ελευθερία και τα δικαιώματά μας.

    Τα είπες όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κατοχικός πορδιπουργός έσυρε χθες την κόκκινη γραμμή : "Η συσχέτιση οικονομικών αιτημάτων με την εξωτερική πολιτική αποτελεί Κάζους Μπέλι". Ο γιωργάκης θεώρησε αναγκαίο να εκστομίσει αυτή την απειλή για κάποιο ασυγχώρητο "ανφαίρ" στο οποίο μέχρι τώρα, δεν έχει υποπέσει κανείς, μα κανείς από την πολιτική τάξη και τους δημοσιοκάφρους. Μόνον κάποια μπλόγκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι καιρός όλοι μαζί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, να στείλουμε στον αγύριστο, τα καθάρματα που πλιατσικολόγησαν τη χώρα. Ο δικομματισμός και ότι τον θυμίζει, πρέπει να πεθάνει, για να ζήσει η Ελλάδα...Και δε χρειάζεται να θυμίσω ότι δεν υπάρχουν καθαροί μέσα στους σταύλους του Αυγεία...Ούτε Αντωνάκης, ούτε κάποιος δήθεν καινούργιος...Έξω όλοι...(Κι εάν επέστρεφαν και τα κλοπιμαία ακόμα καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]