Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός

  • Ήρθε η ώρα ο λαός να αναλάβει τς ευθύνες του και να απαιτήσει την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους της κρίσης ΤΩΡΑ
Ήρθε η ώρα που ο κυρίαρχος, όσο μπορεί να είναι κυρίαρχος, Ελληνικός λαός οφείλει να καταδικάσει για εσχάτη προδοσία πρώτα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση και μάλιστα χωρίς εξαιρέσεις. Έχουν όλοι ευθύνη γιατί είτε με πράξεις τους, είτε με παραλείψεις τους στήριξαν τις κυβερνήσεις που ασελγούσαν πάνω στη χώρα και τους πολίτες της.
Ήρθε η ώρα που ο λαός οφείλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του καταδικάζοντας ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ως εγκληματίες κατ' εξακολούθηση όλους αυτούς που χρόνια τώρα ζούνε εις βάρος των υπολοίπων, φοροδιαφεύγοντας και αποκρύπτοντας τα εισοδήματά τους από τις ελεγκτικές αρχές και τους οποίους ΟΛΟΙ γνωρίζουν και κανείς δεν ακουμπάει...
Ήρθε η ώρα που ο λαός οφείλει να θέσει το θίασο του Παπανδρέου, το τσίρκο της ΝΔ και τους αποτυχημένους κομπάρσους του ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο. Κάθε μέρα που περνάει ένα νέο έγκλημα συντελείται εις βάρος της Ελλάδας από τους πολιτικούς κομπάρσους του σημερινού πολιτικού συστήματος.
Ήρθε η ώρα που ο λαός οφείλει να δείξει ότι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο όταν παίζεται η επιβίωση του, η αξιοπρέπειά του, η περηφάνια του και το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.
Ήρθε η ώρα που ο λαός οφείλει να καταστήσει ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΔΝΤ και του Παπακωνσταντίνου, αποτυχημένο και ανενεργό.
Από τη στιγμή που ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ δε στρέφεται εναντίον όσων έκλεψαν και κλέβουν συστηματικά αυτή τη χώρα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
Οι απεργίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
Υπάρχουν κι άλλες μορφές αγώνα και αντίδρασης. Μη εκτέλεση καθηκόντων, παρουσία στους χώρους δουλειάς με μηδενική απόδοση, δε ξέρω τι άλλο, αλλά σίγουρα υπάρχουν τρόποι που μπορούν να καταρρεύσουν το σχέδιο εξόντωσης της μεσαίας τάξης εάν συμμετέχουν ΟΛΟΙ.
Λαέ ξύπνα!!!
Διακυβεύεται η επιβίωσή σου.
Προσβάλλεται η αξιοπρέπεια σου.
Εξευτελίζεται η περηφάνια σου.
Δεν υπάρχουν κόμματα αυτά τη στιγμή.
Δεν υπάρχει η "πολυτέλεια" για μικροκομματικές αντιπαραθέσεις.
Δεν χρωστάς σε κανέναν και τίποτα εφόσον δεν ανήκεις σ΄αυτούς που έκλεψαν και κλέβουν.
Από τα μέτρα που λαμβάνονται δεν πλήττεται ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους ευθύνονται για την κρίση
Δεν πλήττεται ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους έχουν και κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΟ πλούτο.
Δεν πλήττεται ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους αποφασίζουν για όλους εμάς χωρίς εμάς.
Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο. Μας κοροϊδεύουν μπρος τα μάτια μας θεωρώντας μας υπεύθυνους για την κρίση ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.
Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα.
Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι.
Είναι στο χέρι σου να αγωνιστείς και να αντιδράσεις προκειμένου να προστατέψεις το δικαίωμά σου για μια ΕΝΤΙΜΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ διαβίωση.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να μιλησειο λαος;;;;
    Φτανει! οχι αλλα λογια.
    Τωρα μονο εργα.
    Ετοιμαστε τα παλουκια.
    Ετκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]