Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Wikipedia αλλάζει την καταγωγή των κατοίκων του Περιστερίου!

Ο Τσίπρας τα κατάφερε τελικά!

Χωρίς τσίπα η σημερινή κυβέρνηση...

Μία βόλτα στο Wikipedia και στον χάρτη που διατίθεται (και που βρίσκεται εδώ) μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες της εικόνας που ακολουθεί. Δεν είναι ντροπή, αλλά αίσχος, το οποίο φρόντισαν επιμελώς να "χτίσουν" οι νεοταξίτες που τρέχουν για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.
Από τούδε και στο εξής, οι κάτοικοι του Περιστερίου ΔΕΝ είναι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με το Wikipedia, αλλά Ασύριοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί και Τούρκοι, οι οποίοι μετοίκησαν στην περιοχή πριν από 30 χρόνια!!!
Στην υγεία μας... από εδώ και στο εξής θα αρχίσουμε να αλλάζουμε και καταγωγή, χάριν του πολυπολιτισμού!!! Έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες, για να μας δώσουν την δική του καταγωγή, τα ήθη και τα έθιμα, την ιστορία, αλλά και τελικά, την δική τους ταυτότητα!!!
Στην επόμενη κίνηση, αναμένω τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, να αποκαλούνται "Γεωργιανοί"!!!
Τα σχόλια για το κατάντημα και τον γενικότερο ευτελισμό μας ως έθνος, τα αφήνω σε εσάς, επειδή μπορείτε να περιγράψετε καλύτερα από εμένα το "χάλι" που ζούμε...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Επειδή δέν έχουμε δείξει εμπράκτως,εμεις οί απλοί πολίτες,τίς διαθέσεις μας,μας περνούν γιά ηλιθίους.Κανένας πολιτικός δέν πέρασε τούς Ελληνες γιά ηλιθιους χωρίς νά τό μετανοιώσει.Μάς δίδεται μιά ευκαιρία τώρα στίς εκλογές.
    ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Κάποτε πρέπει νά μάθουν νά μας σέβονται καί νά μάς υπολογίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H WIKIPEDIA XRIAZETE SIMBLIROSI OLA INE ASPRA EXOUME SIMBLIROSI TO 80 TA 100 APO TA ELLINIKA PREPI NA KANOUME TO IDIO ME TA AGLIKA POU INE OI FOITITES MAS POU INE OI DASKALOI ISTORIAS MAS PREPI OLOI NA KANOUME KATI XTIPISTE OMIROS STA AGLIKA NA DEITE TI VGAZI OLA AFTA PREPI NA SYMPLIROTHOUNE SE XREIAZOMASTE ELLINA KANE KATI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]