Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ακάρ κατηγορεί (ξανά) την Ελλάδα


Νέες δηλώσεις με θέμα τη σωστή στάση της Τουρκίας και τη λανθασμένη της Ελλάδας, στην ένταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, έγιναν από την τουρκική πλευρά, αυτή τη φορά δια στόματος του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος παρευρέθη σε εκδήλωση του 8ου τμήματος των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.

"Οι συζητήσεις μας με την Ελλάδα συνεχίζονται. Παρά την εποικοδομητική μας στάση, συνεχίζουμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με αρνητικές δηλώσεις, ενέργειες και παρενοχλήσεις από τους γείτονες", είπε ο Ακάρ.

Εκτός αυτού, ο Τούρκος υπουργός αναφέρθηκε και στην Αίγυπτο, λέγοντας, στο ίδιο κλίμα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου: "η προσέγγιση της Αιγύπτου και οι πρόσφατες εξελίξεις, θα ωφελήσουν τόσο τις δυο χώρες όσο και τις υπόλοιπες στην περιφέρεια. Αυτό ταιριάζει, εξάλλου, στους πολιτισμικούς και ιστορικούς δεσμούς μας".






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]