Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αναρτήσεις μίσους και ρατσισμού από Τούρκο θρησκευτικό ηγέτη στη Γερμανία


Την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής μουσουλμανικής κοινότηταςστο Γκέτινγκεν της Γερμανίας ο Μουσταφά Κεσκίν ύστερα από τη δημοσιοποίηση στα social media αναρτήσεων ρατσιστικού και θρησκευτικού μίσους.

Πρόκειται για τον επικεφαλής του Γερμανο – Ισλαμικού Συνδέσμου του Τεμένους του Γκέτινγκεν ή DİTİB.

Δεν πρόκειται για κάποια περιφερειακή ή παρασιτική οργάνωση αλλά για τον οργανισμό που τρέχει περίπου 900 τεμένη σε ολόκληρη τη Γερμανία με περισσότερους από 1.000 ιμάμηδες οι οποίοι διορίζονται από τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσωεν της Τουρκίας.

Τη δράση του Κεσίν αποκάλυψε μια αριστερή οργάνωση νεολαίας ονόματι «Die Falken» δηλαδή «Τα γεράκια».

Ο Κεσίν έβαζε συστηματικά στο στόχαστρό του Εβραίους, Αμερικανούς και Κούρδους με τις αναρτήσεις του, ενώ αναφερόταν με θετικό τρόπο σε ακραία ισλαμιστικά κινήματα όπως οι Αφελφοί Μουσουλμάνοι.

Μάλιστα σε μία ανάρτησή του χρονολογούμενη το 2014 είχε αναρτήσει μάι φωτογραφία ενός περιστρόφου με μία σφαίρα.

Και οι αισχρές αναρτήσεις του δεν έχουν τελειωμό:

Το 2015 πόσταρε φωτογραφίες του Πάπα Φραγκίσκου δίπλα δίπλα με το ακεοδεξιό εξτρεμιστή Μεμέτ Αλί Αγκτσά, του ανθρώπου που είχε πυροβολίσει τον Πάπα Ιωάννη τον Β΄ το 1981, σε μια ανάρτηση με προφανείς συνειρμούς και μηνύματα.

«Υπάρχει Αρμενική Γενοκτονία» και «Μετά εκπλήσσονται όταν τους πυροβολείς στο κεφάλι», ανάφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Κεσκίν, «θυμίζοντας» τι συνέβη στον Πάπα όταν είχε μιλήσει για γενοκτονία Αρμενίων,

Στο προφίλ του επίσης στο WhatsApp υπάρχουν συνωμοσιολογικές και ψεκασμένες αναρτήσεις για τις παλιές και νέες «μαριονέτες» του Ρότσιλντ, (εικονίζει ως μαριονέτες τους Τραμπ και Μπάιντεν).

Το DİTİB προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρό του στο Γκέτινγκεν και χαρακτήρισε μη ανεκτές τις αναρτήσεις του, ωστόσο η γερμανική πλευρά ετοιμάζει έρευνα.

Η Τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων που διορίζει τους ιμάμηδες στη Γερμανία διαχειρίζεται ένα μπάτζετ 54 εκατ. τουρκικών λιρών ξεπερνώντας τα αντίσστοιχα 119 τουρκικών πανεπιστημίων.


Με πληροφορίες από DuvarEnglish
HellasJournal

 

 

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]