Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένταση στον Έβρο: Τούρκοι πυροβόλησαν κατά περίπολου της Frontex


Επεισόδιο με τουρκικούς πυροβολισμός εναντίον περίπολου της Frontex στην οποία συμμετέχουν και Γερμανοί αστυνομικοί έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Έβρο.

Την είδηση μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND, επικαλούμενο τον ανταποκριτή του Spiegel στην Αθήνα.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα, περιπολούσε μεικτή περίπολος της Frontex και σύμφωνα με τον ανταποκριτή του καναλιού στο Βερολίνο, φαίνεται να έχουν σημειωθεί και άλλα τέτοια περιστατικά, ενώ υπάρχει και επιστολή του διοικητή της Frontex προς την Κομισιόν στην οποία αναφέρεται ότι οι δυνάμεις στον Εβρο είναι σε αυξημένη επιφυλακή και να φορούν όλοι αλεξίσφαιρα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό σταθμό και πηγή της Κομισιόν σημειώνοντας ότι "πράγματι υπήρξαν περιστατικά με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά στον αέρα και ότι η έντονη παρουσία των δυνάμεων της Frontex στον Έβρο φαίνεται πως έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στην τουρκική πλευρά".

Ο ρεπόρτερ πρόσθεσε ότι τα γεγονότα επιβεβαίωσαν και συνοριοφύλακες στον Έβρο, λέγοντας ότι υπάρχουν απόπειρες από την τουρκική πλευρά να περάσουν μετανάστες και πρόσφυγες προς την Ελλάδα και ότι οι δυνάμεις της Frontex δίνουν έναν πραγματικό αγώνα. "Όταν πλησιάζουν οι δικές μας οι περίπολοι προς την τουρκική πλευρά πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα", σημειώνουν.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]