Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βγάλτε τα, τώρα, πέρα!



Τις προηγούμενες ημέρες τζιχαντάκια που εκπαιδεύονται ανέτως εντός της «διαφωτιστικής» γαλλικής κοινωνίας των τελευταίων 2,5 αιώνων (πλην ενός νεαρού που διαπιστώθηκε «τελευταίας φουρνιάς» τζιχαντάκι μέσω Λαμπεντούζας…) όρμησαν ουρλιάζοντας υπέρ του Αλλάχ τους προς… αποκεφαλισμό ανύποπτων γυναικών που μπήκαν σε χριστιανικές εκκλησίες της Γαλλίας να προσευχηθούν! (Το Σάββατο μεταδόθηκε ότι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης έγινε και Ελληνορθόδοξος κληρικός στη Λιόν…)

Από τον Δημήτρη Σέργιο

Ως γνωστόν, η ΒΔ Ευρώπη καυχιέται για την εκπαίδευση που προσφέρει στα τέκνα της. Δυστυχώς, όμως, ανάμεσα στα τέκνα της περιλαμβάνονται και ισλαμιστές «λύκοι». Οι τελευταίοι, μάλιστα, όπως είχε τονίσει προ καιρού κατά λέξη ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζ. Κλοντ Γιούνκερ, είναι «σχεδόν στο σύνολό τους υπήκοοι χωρών της Ευρώπης, σπουδαγμένοι επί τόπου»! Θυμάμαι (εσχάτως πολύ συχνά!) ένα συγκλονιστικό εδάφιο από την επιγραφόμενη ως «Καθολική Επιστολή» (προς όλους τους χριστιανούς) του Αγίου Ιακώβου, κεφάλ. Δ΄, στίχ. 6: «…ο Θεός υπερηφάνοις αντιτάσσεται, ταπεινοίς δε δίδωσι χάριν», δηλαδή «ο Θεός αντιτάσσεται στους υπερήφανους, δίνει δε τη χάρη Του στους ταπεινούς». Οι ερμηνευτές της Αγίας Γραφής αναφέρουν ότι με τη λέξη «ταπεινούς» ο Αγιος Ιάκωβος εννοεί όσους τιμούν έμπρακτα το Έργο και τον Λόγο του Χριστού, υποτασσόμενοι σε Εκείνον… Το κάνει όμως αυτό, αναγνώστες, η τάχα «χριστιανική» Ευρώπη; Υπήρξε ποτέ της «ταπεινή» μπροστά στο Έργο και τον Λόγο του Χριστού; Το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να ψάχνει να βρει «διαφωτιστικά αντίδοτα» σε αυτό το Έργο, σε αυτό τον Λόγο! Ξέρω καλά, ιδίως ως νομικός, ενημερωμένος πλατιά για τα έργα της Γαλλικής Επανάστασης και της μαρξιστικής, της ναζιστικής, της φασιστικής, της αναρχικής και -εν συνόλω…- της σιαμαίας στη βιαιότητα των συνεπειών της φραγκογερμανικής διανόησης των τελευταίων 2,5 αιώνων, τι είδους εμετό εκπτύουν ειδικώς κατά του χριστιανισμού (χωρίς να ενοχλούν ισολόγως τις άλλες θρησκείες της ανθρώπινης Ιστορίας!) οι αντίχριστοι «διαφωτιστές» ινστρούχτορες των ανωτέρω «πολιτισμικών επαναστάσεων»… Πού να τη βρουν τώρα, ύστερα από τόση και τέτοια «διαφωτιστική» λαίλαπα κατά του Χριστού, τη χριστιανική ταπείνωση; Ούτε θέλουν να τη βρουν ούτε τους πάει!

Ακόμη και ο συμπαθής (και εμφανώς «στρατηγικότερος» άλλων Ευρωπαίων ηγετών στα μάτια μου…) σημερινός Γάλλος πρόεδρος, παρά το βαρύ πένθος του από τα ανωτέρω γεγονότα στη χώρα του, είχε την αφέλεια (προφανώς από κεκτημένη «διαφωτιστική» ρέντα!) να δηλώσει: «Θα προστατεύσουμε βεβαίως τους Γάλλους χριστιανούς, πάνω από όλα όμως την ελευθερία να κάνουμε δημοκρατικώς τα… σκίτσα μας, να λέμε και να γράφουμε ό,τι θέλουμε» (!) Ξέχασε όμως ότι και οι ισολόγως «εκφραστικοί» (δηλαδή ξερόληδες ινστρούχτορες…) φανατικοί ισλαμιστές ΔΕΝ είναι -κατά Κλοντ Γιούνκερ- ευθέως παιδιά του μπακαλόγατου Ερντογάν, είναι εξίσου παιδιά του «Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού»! Βουρ, λοιπόν, τεθλιμμένε κύριε Μακρόν, στον «δημοκρατικό» πατσά των «διαφωτιστικών» ελευθεριοτήτων! Άλλοτε χαρακτηρίζετε -βεβαίως όχι προσωπικώς εσείς!- το Μυστικό Δείπνο του Χριστού «Δείπνο των Ηλιθίων» (πρόκειται για παλαιότερη, εξίσου «διαφωτιστική» επίδοση των σελίδων του «Charlie Hebdo»!) και άλλοτε «σκιτσογραφείτε» τον Μωάμεθ αν και -επαναλαμβάνω- εξαιρετικά ηπιότερα! Να δούμε λοιπόν, κ. Μακρόν, και πόσο «ηπιότερες» (!) κατραπακιές θα σωρεύσει ο τζιχαντισμός στη διασκοτιστική υπερηφάνεια του «Ευρω-διαφωτισμού», τον οποίο διαχρονικώς η δυτική ηγεσία χρησιμοποιεί για να πολεμά κυρίως και λυσσαλέως τον χριστιανικό Λόγο! Οπως τα κάνατε, βγάλτε τα τώρα πέρα και με τον χρηματοδότη του διεθνούς τζιχαντισμού μπακάλη Ερντογάν!

Newsbreak



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]