Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύνοδος Κορυφής: Oι Ευρωπαίοι ηγέτες καταδίκασαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία



Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Γαλλία με κοινή δήλωσή τους, τονίζοντας ότι «στεκόμαστε ενωμένοι και σταθεροί στην αλληλεγγύη μας προς τη Γαλλία, τον γαλλικό λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας - στον κοινό και συνεχή αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας και του βίαιου εξτρεμισμού».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εμείς, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, είμαστε σοκαρισμένοι και θλιμμένοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία.
Καταδικάζουμε με τον πιο ισχυρό τρόπο αυτές τις επιθέσεις που αντιπροσωπεύουν επιθέσεις στις κοινές μας αξίες.
Στεκόμαστε ενωμένοι και σταθεροί στην αλληλεγγύη μας προς τη Γαλλία, τον γαλλικό λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας - στον κοινό και συνεχή αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας και του βίαιου εξτρεμισμού.
Καλούμε τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να εργαστούν για τον διάλογο και την κατανόηση μεταξύ κοινοτήτων και θρησκειών και όχι για το διχασμό».

Για τον Ερντογάν και τον τουρκο-ισλαμισμό, όμως, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν ανέφεραν τίποτε... 
Κι εδώ προκύπτει, πλέον το ερώτημα: Η σιωπή των ευρωπαίων ηγετών προέρχεται από πιέσεις της Μέρκελ, από τα συμφέροντα που διακυβεύονται στην Τουρκία ή από φόβο μήπως ο "σουλτάνος" στοχοποιήσει (μέσω του συστήματος των Γκρίζων Λύκων και των χρήσιμων ηλίθιων φανατικών του ισλάμ) και ευρωπαϊκές χώρες που θα του αντιταχθούν;

Και, άραγε, για πόσο μπορεί να είναι ενωμένη, όταν σε κρίσιμα ζητήματα αρκείται σε ανακοινώσεις και αρνείται να υπερασπίσει τα μέλη της; 
Πρώτα η Κύπρος, στη συνέχεια η Ελλάδα και τώρα η Γαλλία, τοποθετούνται στο περιθώριο, επειδή κάποιες χώρες μέλη της Ε.Ε. έχουν συμφέροντα και μεγάλα οικονομικά ανοίγματα στην Τουρκία...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]