Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: "Αλαχού ακμπάρ" και νέος αποκεφαλισμός γυναίκας



Eπίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια της Γαλλίας 
Τρεις νεκροί, ο δράστης αποκεφάλισε γυναίκα

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές Αρχές έπειτα από νέα επίθεση έξω από εκκλησία στη Νίκαια, με τα τοπικά μέσα να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μια γυναίκα αποκεφαλίστηκε μέσα σε εκκλησία.

Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία Νοτρ Νταμ της πόλης και ο δράστης έχει συλληφθεί.

Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί, ανέφερε στο Twitter ότι ένας ύποπτος συνελήφθη μετά την επίθεση που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στην πόλη αυτή της Γαλλίας, από έναν άγνωστο με μαχαίρι κοντά σε μια εκκλησία, και εκτίμησε ότι πρόκειται να τρομοκρατική επίθεση.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης υπάρχει ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών , Ζεράρ Νταρμανάν επιβεβαίωσε ότι η αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, όπως μεταδίδει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Για το περιστατικό συνεδριάζει εκτάκτως το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Aν και ο δράστης έχει συλληφθεί, οι αρχές καλούν τους κατοίκους να μην πλησιάζουν την περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση. «Αποφύγετε την περιοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες», γράφει ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεράν Νταρμανάν, στο Twitter.

Σημειώνεται ότι η επίθεση έρχεται στον απόηχο της έντασης μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και μουσουλμανικών χωρών για τα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo.







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]