Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίθεση στη Γαλλία έχει αρχηγό με όνομα και επώνυμο: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν



Ο Ερντογάν ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν εξαπέλυσε ισλαμικά πλήθη εναντίον της Γαλλίας
Για τους ισλαμιστές οι Γάλλοι είναι ένοχοι επειδή δεν αποδέχτηκαν ισλαμικό νόμο εντός της Γαλλικής Δημοκρατίας

Νομίζετε ότι όταν ο Τούρκος χαλίφης, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χτυπά μουσουλμανικά πλήθη εναντίον της Γαλλίας, δεν ξέρει ακριβώς ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Νομίζετε ότι το ISIS απλώς εξατμίστηκε και όχι, πιο απλά, δεν έχει κινηθεί κάτω από τα ισχυρά τουρκικά φτερά;

Νομίζετε ότι όλοι οι πόλεμοι στους οποίους η Τουρκία συμμετέχει με διάφορους τρόπους δεν αποτελούν μέρος ενός προγραμματισμένου σχεδίου;

Νομίζετε ότι οι δεκάδες και δεκάδες τζαμιά που χτίστηκαν με τουρκικά χρήματα σε όλο τον κόσμο, τα κορανικά σχολεία, οι "φιλανθρωπικές" ισλαμικές ενώσεις, οι δεκάδες ΜΚΟ που ανήκουν στην Άγκυρα δεν αποτελούν μέρος μιας παγκόσμιας στρατηγικής που ξεκινά από ίδρυμα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας;

Σκεφτείτε το για μια στιγμή -το απευθύνω στους πολλούς οπαδούς του "ας αγαπάμε ο ένας τον άλλον και ζήστε μαζί- το μόνο σφάλμα του Εμμανουήλ Μακρόν ήταν -να θυμόμαστε καλά- ότι στη Γαλλία υπάρχει μια νομοθεσία, αυτή της Δημοκρατίας και ότι επομένως δεν υπάρχει λόγος η Σαρία να υπάρχουν (στη Γαλλία), αλλά είναι επίσης αντισυνταγματικό.

Επιπλέον, προκαλεί αυτό που ο ίδιος ο Μακρόν ονόμασε «ισλαμιστικό διαχωρισμό», που σημαίνει τη δημιουργία ενός είδους (ισλαμικού) κράτους στο γαλλικό κράτος.

Λοιπόν, τι θα έκανε λάθος ο Μακρόν εάν δεν επαναλάμβανε ότι σε ένα σύγχρονο και δημοκρατικό κράτος δεν υπάρχει χώρος για τη Σαρία;

Κάποιος πρέπει να καταλάβει το γεγονός ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος για τον ηγέτη μιας μεγάλης Δυτικής δημοκρατίας να βάλει επιτέλους τις «κουκκίδες» στη σειρά, για τη Σαρία και τον Ισλαμισμό.

Αυτό έβγαλε από το μυαλό του τους ισλαμιστές Ναζί της Άγκυρας. Δεν ήταν η (νόμιμη) υπεράσπιση της ελευθερίας του Τύπου και της γνώμης που εκπροσωπούν τα κινούμενα σχέδια του Τσάρλι Χέμπντο. Αυτή είναι απλώς μια δικαιολογία. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι τελικά ένας Γάλλος πρόεδρος συνειδητοποιεί τον ισλαμικό κίνδυνο και τον εξωτερικεύει ανακοινώνοντας μέτρα.

Ξεχάστε το Ισλαμικό Κράτος του Abu Bakr al-Baghdadi, που ήταν απλώς ένα επεισόδιο (αν και πολύ αιματηρό) που μόλις πολεμήθηκε σωστά διαλύθηκε σαν χιόνι στον ήλιο. 
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χτίζει το πραγματικό χαλιφάτο εδώ και χρόνια. 
Και δεν θα είναι εύκολο να το σταματήσετε.

Φράνκο Λοντέι
Rights Reporter





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]