Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: Ακραίος ισλαμιστής ζητάει πολιτικό άσυλο από την… Τουρκία



Κατηγορείται για εξτρεμιστική προπαγάνδα

Πρόεδρος οργάνωσης που κατηγορείται για διάδοση ακραίων ισλαμιστικών ιδεών στη Γαλλία υπέβαλε αίτημα ασύλου στην… Τουρκία.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων επιχειρήσεων που διέταξε ο πρόεδρος Μακρόν μετά τις άγριες δολοφονίες κατά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, αποφασίστηκε το κλείσιμο της οργάνωσης MKO BarakaCity ένα από τα πιο ακραία κέντρα ισλαμικής προπαγάνδας στη Γαλλία.

Ο πρόεδρος λοιπόν αυτής της MKO Idriss Sihamedi μετά από πολλές… κορώνες ότι του απαγορεύουν την ελευθερία της έκφρασης, αλλά και έμμεσες απειλές, αποφάσισε αυτός και όλη η ομάδα του να ζητήσουν… πολιτικό άσυλο σε μία χώρα όπου προφανώς αισθάνεται άνετα: στην Τουρκία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο λογαριασμό του στο Twitter ο Σιχαμεντί έγραψε: 
“Μετά από τα ψέματα της κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν και το κλείσιμο των ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικής βοήθειας, εγώ ζητώ από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για μένα και την ομάδα μου, επίσημα πολιτικό άσυλο”.

Στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει και φωτογραφίες από παλαιότερη έφοδο της γαλλικής αστυνομίας στα γραφεία της οργάνωσης και μόλις λίγες ημέρες πριν την επίθεση στη Νίκαια εμμέσως εκφράζει απειλες κατά της Γαλλίας.

Η περίπτωση του Idriss Sihamedi καταδεικνύει με σαφήνεια ότι η Τουρκία είναι όντως… ταξιδιωτικό γραφείο για τα εξτρεμιστικά στοιχεία του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

HellasJournal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]