Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισχυρότατος σεισμός 6,7 Ρίχτερ βόρεια της Σάμου



Κατέρρευσαν κτίρια στη Σμύρνη

Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 Ρίχτερ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε αισθητός στην Αθήνα. Σύμφωνα με την ανανεωμένη αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο είναι 19 χλμ. βόρεια βορειοδυτικά της Σάμου, ενώ το εστιακό βάθος μόλις 2 χιλιόμετρα.

Αρχικά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε δώσει μεγέθη 6,6 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ κάτοικος της Σάμου ανέφερε ότι έχουν συμβεί πέντε με έξι μετασεισμούς ενώ τόνισε ότι η διάρκεια του σεισμού ήταν μεγάλη.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media δείχνουν καταρρεύσεις κτιρίων στη Σμύρνη.

«Ζήσαμε πριν μερικά λεπτά έναν πολύ μεγάλο σεισμό που η Σάμος έχει να το ζήσει πολλά χρόνια. Ο κόσμος είναι πανικόβλητος έχει βγει έξω στις πλατείες, στους δρόμους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Σάμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε στο νοσοκομείο δεν έχουν φτάσει τραυματίες ενώ σημείωσε πως πρέπει να έχουν γίνει ζημιές σε κτίρια.

Πλημμύρισαν οι παραλιακοί δρόμοι από τα νερά της θάλασσας μετά τη σεισμική δόμηση της τάξεως των 6,9 της κλίμακας Ρίχτερ στο νησί της Σάμου. Ο ισχυρός σεισμός προκάλεσε ένα μικρό τσουνάμι, με τη θάλασσα να φουσκώνει και ντα νερά να εξαπλώνονται σε όλη την ακτογραμμή.










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]