Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάτρα: "Mετανάστες" επιτέθηκαν και τραυμάτισαν λιμενικό



Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου από την παρουσία των παράνομων μεταναστών που επιχειρούν καθημερινά να «εισβάλουν» σε φορτηγά με σκοπό να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Ένα ακόμη περιστατικό που ήλθε να επιβεβαιώσει την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι είναι η επίθεση που δέχτηκαν λιμενικοί την ώρα που προσπαθούσαν να απομακρύνουν από την οροφή κτιρίου παράνομους μετανάστες.

Οι λιμενικοί δέχτηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο πρόσωπο από αντικείμενο που πέταξαν εναντίον τους μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά με αποτέλεσμα οι λιμενικοί να παίζουν την ζωή τους «κορώνα- γράμματα».

Εκτιμάται πως αυτή τη στιγμή στην Πάτρα έχουν βρει καταφύγιο στα εγκαταλελειμμένα κτίρια της παραλιακής περισσότεροι από 120 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα εμφανίζουν επιθετικές συμπεριφορές, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να «τρυπώσουν» παράνομα σε φορτία και νταλίκες με ό,τι αυτό συνεπάγεται σύμφωνα με το dete.gr.

Ήδη η Ένωση Λιμενικών έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, χωρίς ωστόσο, μέχρι σήμερα να έχουν ληφθεί μέτρα, ενώ αντίστοιχα το πρόβλημα έχουν αναδείξει πολλές φορές και οι μεταφορείς που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας, προειδοποιώντας μάλιστα, ακόμη και με αποχώρηση των εταιρειών τους.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]