Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα: Θέλουμε πίσω τους οκτώ αξιωματικούς


Ανήμερα της επετείου της απόπειρας πραξικοπήματος που έγινε στις 15 Ιουλίου 2016

H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα με ανάρτησή της στο facebook καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει στην Τουρκία τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, που όπως αναφέρει κατέφυγαν στην χώρα μας.

Η ανάρτηση:
«Περιμένουμε 4 χρόνια τώρα για την έκδοση των 8 πρώην αξιωματικών του στρατού (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ε.Αποστολάκης: «Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε αμέσως πίσω τους 8 Τούρκους αξιωματικούς αλλά δεν μας απαντούσαν οι Τούρκοι!»

    https://www.ksipnistere.com/2020/07/8_15.html


    Και δεν τους στελνατε ενα email , ρε ξεφτιλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]