Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Σοϊλού από Ερντογάν


Ο -πολύ σκληρός για να «πεθάνει»- υπουργός Εσωτερικών συνεχίζει τα καθήκοντά του

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, που αναφέρει ότι ο υπουργός Εσωτερικών συνεχίζει τα καθήκοντά του.

«Ο αξιότιμος κ. Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Εσωτερικών αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου με το επιτυχές έργο του έχει κερδίσει την εκτίμηση του λαού μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.
powered by Rubicon Project

Ενώ εξαίρει το έργο του και κατά την περίοδο της επιδημίας του κορονοϊού. «Με το επιτυχές έργο του εδώ και ένα μήνα δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας στη χώρα μας».


Σύμφωνα πάντα με τη διεύθυνση επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκρινε ότι η παραίτηση δεν είναι προσήκουσα τώρα.

«Η απόφαση ενός αξιωματούχου να παραιτηθεί είναι δική του, ωστόσο την τελική απόφαση την έχει ο αξιότιμος πρόεδρός μας. Δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών μας, ο οποίος θα συνεχίσει τα καθήκοντά του», αναφέρεται.

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]