Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλακιωτάκης: Στέλνουν μετανάστες με παλιά δεξαμενόπλοια


Αυξημένη είναι η επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας για την αποτροπή άφιξης μεταναστών από την Τουρκία, με φόντο τις πληροφορίες ότι η Άγκυρα επιχειρεί να προωθήσει άτομα με κορωναϊό στη χώρα μας.

"Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι με κορωναϊό ή χωρίς κορωναϊό, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους στον μέγιστο βαθμό", τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση μελετά όλες αυτές τις πληροφορίες και τα δεδομένα και σε κάθε περίπτωση "δεν χαλαρώνουμε ούτε λεπτό".

Όπως είπε από τη στιγμή που το ΚΥΣΕΑ έλαβε την απόφαση για αυξημένη επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων, οι έλεγχοι δεν έχουν χαλαρώσει ούτε λεπτό και έχουν αυξηθεί οι περιπολίες, τα επιχειρησιακά μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό.

Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, οι ελληνικές αρχές "έχουν καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να περιορίσουν τις ροές από την Τουρκία".

"Αυτό που μας έχει προβληματίσει, κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση της Τζια, είναι ότι προσπαθούν χρησιμοποιώντας παλιά δεξαμενόπλοια να μεταφέρουν μετανάστες στην πατρίδα μας", σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, οι ελληνικές αρχές "έχουν καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να περιορίσουν τις ροές από την Τουρκία"."


    Και τι γινεται με τις ροες που δεν περιοριστηκαν;

    Οι λαθρομεταναστες μεταφερονται σε καταυλισμους στα νησια ή στην ενδοχωρα;

    Δεν ρωταμε αν τους επαναπροωθειτε διοτι για να φτιαχνετε μεχρι και σημερα, εν μεσω πανδημιας,

    καταυλισμους σε νησια, μονο η επαναπροωθηση τους δεν σας ενδιαφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]