Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βαποράκι της τουρκικής προπαγάνδας


Τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη και τα έντυπα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ διακινούν όλες τις ψευδείς ειδήσεις της τουρκικής προπαγάνδας. Αποδέχονται άκριτα τα πάντα.

Τελικός στόχος να αμαυρώσουν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, καθώς το εσωτερικό μέτωπο είναι αρραγές. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στηρίζει την στάση της κυβέρνησης.

Ας δούμε περιληπτικά τι διακίνησαν, αυτές τις ημέρες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που σχεδόν πάραυτα διαψεύσθηκαν.

1. Εμφάνισαν έναν δήθεν νησιώτη να έχει κρεμασμένο στο ψαροντούφεκο του ένα παιδικό παπουτσάκι. Αμέσως οι μαινάδες της Αριστεράς ξεσπάθωσαν κατά του «αιμοσταγούς» νησιώτη, που επεδείκνυε το παπουτσάκι ενός παιδιού που μόλις είχε πνιγεί.

Τι αποδείχθηκε;

Ηταν ένας Ιταλός ηθοποιός, με ονοματεπώνυμο, που έκανε πλάκα με τους φίλους με το παπουτσάκι του παιδιού του. Οι αριστερούληδες δεν επανήλθαν, αλλά ούτε και επανόρθωσαν.


2.Βούιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολισμό βάρκας από το Λιμενικό. Τελικά, ο εισαγγελέας Χίου άσκησε ποινική δίωξη σε εννέα αλλοδαπούς γιατί βούλιαξαν την βάρκα στην οποία επέβαιναν.

Αποσιωπήθηκε το γεγονός από τα έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμειναν οι εντυπώσεις.

3.Ακόμα και πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν την προπαγάνδα του Ερντογάν πως οι Ελληνες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Σύρο. Καμιά απόδειξη, κανένα στοιχείο. Αφού το είπε ο Ερντογάν και στρέφεται κατά της Ελληνικής κυβερνήσεως, δεν μπορεί, θα είναι αλήθεια.

Αλήθεια, γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται κατ΄αυτόν τον τρόπο;
Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι απομονώνονται ακόμα πιο πολύ; Τι τους ωθεί να υιοθετούν αυτά που υποστηρίζει ο εχθρός;

1. Δεν συνήλθαν ακόμα από το σοκ που υπέστησαν λόγω της ακαριαίας και αποτελεσματικής αντίδρασης της

Ελληνικής κυβέρνησης. Πίστευαν πως ο Μητσοτάκης θα ήταν άτολμος και θα άφηνε την Ελλάδα να γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι, ώστε αυτοί, στην συνέχεια, να εισπράξουν τα πολιτικά οφέλη.

Επεσαν έξω και γι΄αυτό αντιδρούν σπασμωδικά.

2. Δεν πίστεψαν πως οι πολίτες θα στήριζαν με τόσο συντριπτική πλειοψηφία την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που την προηγούμενη εβδομάδα «βούλιαξε» στην Λέσβο και στην Χίο. Κι όμως, όταν διαπίστωσαν πως ο εχθρός αντιμετωπιζόταν με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα, σε όλα τα μέτωπα, εντός και εκτός Ελλάδος, οι πολίτες συμπαρατάχθηκαν με τον πρωθυπουργό.

3. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν πως χάνουν την μάχη των ιδεών. Βλέπουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τιμά την σημαία, συστρατεύεται στην φύλαξη των συνόρων, έχει εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Στρατό και στην Αστυνομία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει πρώτη φορά μετά την Μεταπολίτευση. Οι έννοιες και τα σύμβολα που είχε αποκαθηλώσει η Αριστερά, τώρα με την εχθρική επιβουλή, οι πολίτες τα επανατοποθετούν εκεί που πρέπει.

Για την Αριστερά ο πατριωτισμός είναι εθνικισμός. Οσοι τιμούν τον Ελληνικό Στρατό είναι στρατόκαυλοι. Οσοι ψάλλουν τον Εθνικό Υμνο είναι πολεμοκάπηλοι. Οσοι πολίτες φρουρούν τα σύνορα είναι παρακρατικοί.

Τώρα βλέπουν το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Παρ΄όλο το γεγονός πως οι προοδευτικούληδες αποτελούν την πλειοψηφία των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, τα μηνύματα τους πέφτουν στο κενό.

Και στην απόγνωση τους, κατηγορούν την Ελληνική κυβέρνηση για όσα της καταλογίζει ο Ερντογάν. Είναι με τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς, γιατί είναι εξαθλιωμένοι. Είναι συνεπείς με την ιδεολογία τους που βάζει το ταξικό πάνω από το εθνικό.

Πολύ φοβούμαι, πως δεν μας δουλεύουν, αλλά έχουν εντάξει τα ψέματα του Ερντογάν στο πολιτικό τους οπλοστάσιο.

Αυτοπυροβολούνται!

Σάκης Μουμτζής
Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κυριοι του Liberal,

    μην προσπαθειτε να ανυψωσετε ηθικα τον Κουλη,επειδη ξεφτυλιζονται οι συριζαιοι!

    Ο Κουλης παραμενει λατρης της πολυπολιτισμικης κοινωνιας και της προδοτικης συμφωνιας των

    Πρεσπων, παρολο που προεκλογικα αλλα διαμηνυε!

    Ψηφισε ΚΑΙ αυτος το νομοσχεδιο για δημιουργια τζαμιου στον Βοτανικο, οπως και για την αλλαγη

    του κωδικα ιθαγενειας, καθως και το μνημονιο Τσιπρα!

    Και το γεγονος οτι σιωπα στην "προταση" περι Χαγης θα επρεπε να σας προβληματιζει πολυ

    περισσοτερο.

    Δεν αλλαζει ξαφνικα ,μεσα σε μια μερα, ενας ανθρωπος!

    Δεν ειναι δυνατον την μια μερα να επιτιθεται εναντιον των ακριτων μας νησιωτων και την αλλη μερα

    να προασπιζεται τα συμφεροντα μας!

    Πιο λογικο φαινεται να του τραβηξαν το αφτακι οι ΕΔ, προειδοποιωντας τον οτι περαιτερω

    λαθρομεταναστευτικες ροες θα εθεταν σε κινδυνο την εθνικη μας ασφαλεια!

    ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα επαιρνε αυτα τα μετρα, διαφορετικα θα κατρακυλουσε μαζι με τον Συριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου ΓΜ, διατηρώ σοβαρές υποψίες και επιφυλάξεις ως προς την στάση του Κούλη με τα τελευταία μέτρα φύλαξης στον Εβρο & το Αιγαίο, νομίζω ότι είναι για εσωτερική κατανάλωση των ιθαγενών νεοελλήνων και δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων, διότι είδε ο Κούλης τον κόσμο πλέον να αφυπνίζεται & να αγριεύει σταδιακά, πήρε το μήνυμα ότι το λαθρομεταναστευτικό θα φέρει την απώλεια της καρέκλας του στο Μαξίμου και προσπαθεί τώρα να κατευνάσει τις αντιδράσεις που οξύνονται στο εσωτερικό της προδομένης Ελλάδας. Ξαφνικά, ανακοινώνει ότι τα επιδόματα θα κοπούν σε όσους πήραν άσυλο (το οποίο δεν πιστεύω ότι θα γίνει πράξη), αλλά (προσέξτε) θα συνεχίσει να δίνει επιδόματα και να εξασφαλίζει την διαβίωση και φροντίδα όσων είναι σε αναμονή για την λήψη ή όχι του ασύλου και αυτοί είναι χιλιάδες.

      Εν τω μεταξύ, εν μέσω όσων γίνονται με τους λάθρο στον Εβρο και την νέα τρομοκρατία που εξαπέλυσαν για τον κορονοιό, ώστε να έχουν τους ιθαγενείς υπό καθεστώς φόβου & αγωνίας με τα δύο αυτά κρίσιμα θέματα για την πλέμπα (έτσι μας αποκαλούν οι σάπιες ελίτ της εξουσίας), περνάνε νομοσχέδια κάθε βράδυ σχεδόν στο κ(Υ)νοβούλιο και βγάζει αποφάσεις το ΣτΕ μέχρι να ορκιστεί πρόεδρος η Σακελλαροπούλου που υπηρέτησε πιστά τα ανθελληνικά συμφέροντα, αποφάσεις που εξακολουθούν να καλύπτουν τους ενόχους και ισχυρούς αλλά είναι εις βάρος του λαού.

      Επιγραμματικά αναφέρω, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, τα κάτωθι:

      Real news σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου: Αποφυλακίζεται ο Γιάννος Παπαντωνίου!!! Η δίκη του δεν έχει οριστεί ακόμη και θα επιστρέψει στο σπίτι του λόγω παρέλευσης του 18μήνου. ( Δεν πρόλαβαν οι δικαστές να ορίσουν δικάσιμο;;; Το καταπίνουμε ΚΑΙ αυτό αμάσητο;;;)

      ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σάββατο 7 Μαρτίου : ΣτΕ, "ΟΧΙ" στην παράλληλη επιβολή πολλαπλών τελών από ποινικά και διοικητικά δικαστήρια ΚΑΙ για τις υποθέσεις λαθρεμπορίας (αφού με προγούμενες αποφάσεις κάλυψαν ενόχους και για άλλα σοβαρά αδικήματα), αποδεχόμενο το ΣτΕ ότι κανείς δεν διώκεται, ούτε τιμωρείται δύο φορές για το ίδιο αδίκημα. Συμπέρασμα;;; Εάν (και αυτό υπό αμφισβήτηση...) συνελήφθη και τιμωρήθηκε μία φορά με πρόστιμο κάποιος για σοβαρή παράβαση, μπορεί ανενόχλητος να επαναλάβει την παρανομία διότι το ΣτΕ αποφάσισε να μην επαναληφθεί η τιμωρία του...έστω και εάν επαναληφθεί η παρανομία...

      ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Πέμπτη 5 Μαρτίου : Διαγράφονται φόροι και πρόστιμα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ με απόφαση βόμβα του ΣτΕ για ανώνυμες εταιρείες που γλιτώνουν οριστικά από υπέρογκα ποσά φόρων και προστίμων που τους επέβαλλε το κέντρο ελέγχου μεγάλων επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΕΠ) λόγω παρέλευσης 18μήνου. ( Για τους απλούς βιοπαλαιστές όμως προχωρούν σε κατασχέσεις κινητής & ακίνητης περιουσίας, εάν κάποιος έχει χρέος στη εφορία πάνω από πεντακόσια ευρώ, με υπουργική απόφαση).

      Ας μην μακρυγορήσω και σας κουράσω, ως επίλογο εκφράζω την προτροπή να μην εφησυχάζουμε με τις πρόσκαιρες αυτές δράσεις των κυβερνώντων για τους λάθρο που στοχεύουν μόνον να κάμψουν τις αντιδράσεις των ιθαγενών και ΟΧΙ να προασπίσουν πραγματικά την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ώστε σύντομα να προχωρήσουν και στο μοίρασμα του Αιγαίου και την παράδοση της Θράκης ίσως...

      Συνέλληνες αγρυπνείτε και αντισταθείτε εγκαίρως δυναμικά πριν τον τελικό όλεθρο!!!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]