Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαφτάρ: Ανόητος ο Σουλτάνος Ερντογάν


Μήνυμα στον ελληνικό λαό για την κρίοση που περνά με τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα και με τα παιχνίδια Ερντογάν, στέλνει ο στρατηγός Χαφτάρ. Ο Λίβυος αξιωματούχος εκ μέρους του LNA στο twitter εκφράζει τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα, επιτίθεται στον Τούρκο πρόεδρο χαράκτηρίζοντάς τον «ανόητο Σουλτάνο του νεοθωμανισμού».

Ταυτόχρονα αφήνει να εκφραστούν και οι φόβοι του για πολεμικές συρράξεις και καλεί τους έλληνες στρατιώτες να προστατέψουν την πατρίδα.


Αναλυτικά το μήνυμα:

Βλέπουμε με μεγάλη ανησυχία τις προκλητικές δράσεις του καθεστώτος Ερντογάν στα ελληνικά σύνορα και σας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας.

Η ανησυχία μας δεν αφορά τους γενναίους Έλληνες Στρατιώτες, που διακατέχονται από ηρωικό πνεύμα και υπερηφάνεια και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγάπη και τη στήριξη του ελληνικού λαού θα προασπίσουν τα σύνορα και την πατρίδα τους.

Από τις βόρειες ακτές της Μεσογείου απευθύνουμε τους θερμούς χαιρετισμούς μας στον ελληνικό λαό και είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα αφήσετε τον ανόητο Σουλτάνο του νεοθωμανισμού να σας συμπαρασύρει στα δικά του χαμηλά επίπεδα πολιτικού ήθους και συμπεριφοράς και μην έχετε κανέναν ενδοιασμό να προστατέψετε με ενθουσιασμό την πατρίδα σας και την αξιοπρέπεια σας και να εμπιστευόσαστε όσους ηγούνται του αγώνα να προστατεύσουν τα σύνορα σας.

Εύχομαι ο Θεός να σας προστατέψει, όπως σας εύχομαι να βγείτε νικητές για το καλό της ειρήνης και ολόκληρης της ανθρωπότητας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]