Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χαφτάρ εξευτελίζει τον Ερντογάν


"Αν δεν υπήρχαν οι Άραβες, ακόμη θα λατρεύατε την φωτιά στις στέπες της Ασίας"

O Γενικός Αρχηγός του Εθνικού Στρατού της Λιβύης προς τους διαδηλωτές: ¨Σχετικά με τον Ερντογάν ο οποίος έκανε ρατσιστικά σχόλιο για τους Άραβες και τους υποτίμησε.

Του υπενθυμίζω πως αν δεν υπήρχαν οι Άραβες να σας διδάξουν τον πολιτισμό, θα εξακολουθούσατε ακόμη να λατρεύετε την φωτιά στις στέπες της Κεντρικής Ασίας.

LNA -Twitter
Σχ. : Ρε δεν τον παίρνουμε και για πρωθυπουργό στην Ελλάδα ;
Σιχαθήκαμε πια τους αμερικανοτζουτζέδες…

General Commander of the Libyan National Army to the protesters.#Erdogan whom made racist comment against the Arabs and undermined them.
I remind him if it wasn’t for the Arabs whom tought you civilian you will still be worshiping fire on the steps of Central Asia.#Libya #LNA pic.twitter.com/mPqFGUU6gu
— M.LNA (@LNA2019M) February 14, 2020



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]