Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Φίμωτρο" σε τουρκικά ΜΜΕ για σκάνδαλο του γαμπρού του Ερντογάν


Με απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης απαγορεύτηκε η μετάδοση πληροφοριών που διακίνησαν τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με ένα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γαμπρός του Ερντογάν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν η τουρκική έκδοση της Deutsche Welle και ο ιστότοπος bianet.org, η τουρκική εφημερίδα "Cumhuriyet" αποκάλυψε ότι ο γαμπρός του Ερντογάν, και υπουργός Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, αγόρασε το 2012 εκτάσεις στην περιοχή όπου στη συνέχεια ανακοίνωσε ο Ερντογάν ότι θα κατασκευαστεί η Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης. Στο εν λόγω δημοσίευμα υπήρχε ένα σκίτσο στο οποίο ο Αλμπαϊράκ έδειχνε προς την περιοχή της Διώρυγας λέγοντας: "Αυτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον". Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της "Cumhuriyet", το κόστος γης σε αυτήν την περιοχή θα εκτιναχθεί το επόμενο διάστημα.


Ωστόσο, ήταν τέτοια η ενόχληση του γαμπρού του Ερντογάν, ο οποίος προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την απαγόρευση δημοσίευσης τέτοιων πληροφοριών, αλλά και σκίτσων με σχετικούς υπαινιγμούς. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημά του με αποτέλεσμα να "μπλοκαριστεί" η πρόσβαση τόσο στο αρχικό άρθρο όσο και σε άλλες ενημερωτικές σελίδες που το αναδημοσίευσαν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]