Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σεργκέι Λαβρόφ παγώνει την Άγκυρα


"Η νίκη του αλ Ασαντ στην Ιντλίμπ είναι αναπόφευκτη"

Αναπόφευκτη θεωρεί την νίκη των δυνάμεων του Ασαντ ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

Σε δηλώσεις του, ο Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε μεν ότι Μόσχα και Άγκυρα έχουν «πολύ καλές» σχέσεις, αλλά επισήμανε ότι η ομοφωνία σε όλα τα θέματα διαλόγου μεταξύ δύο χωρών είναι αδύνατη.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνούμε στα πάντα. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη συμφωνία σε όλα τα θέματα στις σχέσεις μεταξύ δύο οποιωνδήποτε χωρών. Εάν αυτό συμβαίνει, τότε μας υπενθυμίζει μια κάποια πίεση που οδηγεί στην απόλυτη συμφωνία» απάντησε ο Λαβρόφ στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, όταν ρωτήθηκε εάν οι δύο χώρες είναι σύμμαχοι ή αντίπαλοι.


Επιπλέον, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας διατύπωσε την εκτίμηση ότι η νίκη του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ είναι «αναπόφευκτη» στην επαρχία Ιντλίμπ, το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών και ανταρτών στη Συρία, το οποίο θέλει να ανακαταλάβει η Δαμασκός.

«Η νίκη εναντίον της τρομοκρατίας είναι αναπόφευκτη» διαβεβαίωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

«Οι ΗΠΑ υποστήριξαν ότι εξουδετέρωσαν την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, όμως η Λερναία Ύδρα επιστρέφει» συμπλήρωσε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]