Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δουλειές με… φούντες γεννά ο κοροναϊός στην Τουρκία


Η ζήτηση για ειδικές ιατρικές μπλούζες και μάσκες έχει αυξηθεί κατακόρυφα - Νυχθημερόν δουλεύουν οι κλωστοϋφαντουργίες για ειδικές ιατρικές μπλούζες

Νυχθημερόν δουλεύουν οι κλωστοϋφαντουργίες στην Τουρκία μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κοροναϊού, καθώς η ζήτηση για ειδικές ιατρικές μπλούζες και μάσκες έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Εργοστάσιο στο Τοκάτ της Τουρκίας άρχισε να παράγει ειδικές ιατρικές μπλούζες κατά του κοροναϊού και έχει τρελαθεί στις… παραγγελίες και τη δουλειά. Οι εργάτες δουλεύουν νυχθημερόν για να καταφέρουν να παράξουν τις 1 εκατ. παραγγελίες και να βγάλουν 1.000 ιατρικές φόρμες την ημέρα.


Το εργοστάσιο πριν παρήγαγε μόνο παλτό και μπουφάν, αλλά όταν ξεκίνησε η επιδημία στην Κίνα, ο ιδιοκτήτης είπε να σκεφτεί… έξυπνα και να αλλάξει την παραγωγή σε ιατρικές φόρμες. Για να προλάβει μάλιστα τις παραγγελίες αύξησε τον αριθμό των εργατών του κατά 100%.

Αν και μέχρι στιγμής το 75% των προϊόντων αποστέλλεται στην Κίνα, τελευταία οι περισσότερες παραγγελίες προέρχονται από την Ευρώπη, ενώ μεγαλώνει και η ζήτηση στην Τουρκία.

Μαρία Ζαχαράκη
ΈθνοςΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]