Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρον – άρον αποχώρησε από τη Γερμανία ο Ερντογάν


Άρον – άρον εγκατέλειψε το Βερολίνο αμέσως μετά τη Διάσκεψη για τη Λιβύη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα, ο τούρκος πρόεδρος έφυγε από το Βερολίνο λίγα μόλις λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ, και του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ενδεικτικό ίσως του εκνευρισμού του.

Κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης μάλιστα, ο Ερντογάν φέρεται να αποχώρησε από τη αίθουσα που συνεδρίαζαν οι ηγέτες, παραχωρώντας τη θέση του στον υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Χωρίς να κάνει δηλώσεις, ο τούρκος πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ), καθώς και τον εκπρόσωπό του, αναχώρησαν για την Τουρκία.

Η πρώτη αντίδραση

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του «σουλτάνου» για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, δεδομένου ότι οι ηγέτες που συμμετείχαν δεσμεύτηκαν για κατάπαυση του πυρός και συμφώνησαν να σεβαστούν το εμπάργκο όπλων, το οποίο μέχρι σήμερα παραβίαζε ο Ερντογάν.

«Το εμπάργκο όπλων πρέπει να γίνει σεβαστό, θα παρακολουθείται πιο στενά από το παρελθόν. Θα πρέπει να γίνει αποδεκτή η συμφωνία από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ» είπε, μεταξύ άλλων, η Άνγκελα Μέρκελ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«Το εμπάργκο όπλων πρέπει να γίνει σεβαστό, θα παρακολουθείται πιο στενά από το παρελθόν. Θα πρέπει να γίνει αποδεκτή η συμφωνία από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ» είπε, μεταξύ άλλων, η Άνγκελα Μέρκελ. "


    Δουλευονται και μεταξυ τους τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]