Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αίγυπτος: Ζητήθηκε η ακύρωση της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών Αιγύπτου -Τουρκίας


Να ακυρωθεί η συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών Αιγύπτου-Τουρκίας του 2005, ζήτησαν Αιγύπτιοι βουλευτές. ΚΥΠΕ, Νίκος Κάτσικας

Την ακύρωση της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών Αιγύπτου-Τουρκίας του 2005, ζήτησαν Αιγύπτιοι βουλευτές της Επιτροπής Βιομηχανίας της Αιγυπτιακής Βουλής, έγραψε η «Αλ Αχράμ».

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της εν λόγω Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φάραγκ Άμερ δήλωσε ότι «η συμφωνία έχει πλήξει πολύ την αιγυπτιακή βιομηχανία και προϊόντα», καθώς «οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν τη συμφωνία για να πλημμυρίσουν την τοπική αγορά με πολλά φτηνά και υποβαθμισμένα προϊόντα».


Ο κ. Άμερ ζήτησε από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Αιγύπτου την ακύρωση της συμφωνίας με την Τουρκία, διότι – όπως τόνισε – «έπληξε πολλές αιγυπτιακές βιομηχανίες τα τελευταία δύο χρόνια», επισημαίνοντας ότι οι επιπτώσεις εστιάζονται περισσότερο στους τομείς του χάλυβα, του ξύλου, του χαρτιού και των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]