Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Drones βομβάρδισαν φιλοτούρκους αντάρτες στη Συρία


Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσαν το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι αγνώστης ταυτότητας drone στόχευαν θέσεις των υποστηριζόμενων από την Τουρκία αντικυβερνητικών ανταρτών στα χωριά Al-Kharitah και Al-Qasimiyah στην ύπαιθρο της επαρχίας Ταλ Ταμίρ. Η επίθεση σκότωσε τουλάχιστον οχτώ φιλοτούρκους μαχητές, ενώ υπάρχουν και αναφορές για θύματα μεταξύ των Τούρκων στρατιωτών.

Στις 24 Ιανουαρίου, το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έμαθε από αξιόπιστες πηγές ότι οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία ομάδες ανταρτών άρχισαν ένα βίαιο βομβαρδισμό χρησιμοποιώντας βαριά όπλα με στόχο το δυτικό μέτωπο στο Ταλ Ααμπιάντ. Οι ακτιβιστές του Παρατηρητηρίου παρακολουθούσαν τον βομβαρδισμό, ο οποίος έγινε από το εσωτερικό της τουρκικής επικράτειας και είχε ως στόχο το χωριό Salimah και πολλά άλλα χωριά.

Πηγές έδειξαν ότι μεγάλος αριθμός των αντικυβερνητικών και των φανατικών ισλαμιστών του Εθνικού Στρατού της Συρίας (FSA) που υποστηρίζονται από την Τουρκία, συγκεντρώνουν βαριά όπλα σε περιοχή του Ταλ Αμπιάντ, προετοιμάζοντας μια ευρεία επίθεση στο δυτικό μέτωπο της επαρχίας, εν μέσω πληροφοριών σχετικά με την πρόθεσή τους να κατευθυνθούν προς το Κομπάνι.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]