Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Τσαμουριά» με χορηγία Τουρκίας!


Το τουρκικό Ίδρυμα “ALSAR” που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αλβανία χρηματοδότησε την πολυτελή έκδοση βιβλίου για την «Τσαμουριά»!

Το βιβλίο παρουσιάστηκε στα Τίρανα με κεντρικό ομιλητή τον Σπετίμ Ιντρίζι, πρόεδρο του κόμματος των Τσάμηδων ο οποίος επανέλαβε τους ισχυρισμούς περί γενοκτονίας των Τσάμηδων αλλά και των εδαφικών διεκδικήσεων στην περιοχή της Θεσπρωτίας.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα που έχει την μορφή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης έχει έδρα την Πρίστινα. Ασχολείται κυρίως με εκδόσεις που αφορούν τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς σε διάφορες χώρες των Βαλκανίων. Παράλληλα αναπτύσσει προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας σε περιοχές της Αλβανίας, όπως και προγράμματα υποτροφιών Αλβανών μαθητών στην Τουρκία.

Όλα παραπέμπουν σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ώστε η Τουρκία όχι να διεισδύσει απλά στα Βαλκάνια αλλά να χαράξει πολιτικές.

EpirusPostΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]