Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι μισθοφόροι ξερίζωσαν χιλιάδες ελαιόδεντρα στην Aφρίν!


Έκοψαν χιλιάδες ελαιόδεντρα στην Βόρεια Συρία (περιοχή Αφρίν), οι Τουρκμένοι αντάρτες του Ερντογάν, για να αναγκάσουν τους Σύρους κατοίκους να αποχωρήσουν από την περιοχή.

Μισθοφόροι αντάρτες, που ελέγχονται από τον τουρκικό στρατό κατοχής, στην προσπάθειά τους να αλλάξουν εθνολογικά την περιοχή της Αφρίν και να διώξουν τους ντόπιους Σύρους κατοίκους, ξερίζωσαν συνολικά 10 χιλιάδες ελαιόδεντρα, υλοποιώντας ένα νέου τύπου ιδιότυπο διωγμό των γηγενών κατοίκων.

Με αυτήν την κίνηση, οι Τουρκμένοι και οι φιλότουρκοι αντάρτες, θέλουν οι κάτοικοι να μην εκμεταλλεύονται τα ελαιόδεντρα που υπάρχουν στην περιοχή και να φύγουν για άλλες περιοχές.


Πηγή από την περιοχή της Αφρίν, δήλωσε στον πρακτορείο ειδήσεων ANHA, ότι οι Τούρκοι μισθοφόροι ξερίζωσαν χθες εκατοντάδες ελιές που ανήκουν στον λαό του χωριού Kafr Janna στην περιοχή Shara.

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι άλλη ομάδα Τούρκων μισθοφόρων, που ονομάζεται Liwa Waqas, ξερίζωσε περίπου 400 ελαιόδεντρα στα χωριά Sennara και Heikha, στην περιοχή Shia, η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 40 χρόνια.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αφρίν, οι Τούρκοι στρατιώτες και οι μισθοφόροι τους, έχουν κόψει πάνω από 10 χιλιάδες ελιές στην περιοχή αυτή, ενδεικτικό της βαρβαρότητας που τους διακατέχει.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]