Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Deutsche Bank: Με ζημιές 5,27 δισ. ευρώ έκλεισε το 2019


Ζημιές ύψους 5,27 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η Deutsche Bank AG για το 2019, συμπληρώνοντας τέσσερα ζημιογόνα έτη στα τελευταία πέντε χρόνια.

Παράλληλα, σύμφωνα με το CNBC, τα έσοδα της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας υποχώρησαν 8% στα 23,17 δισ. ευρώ.

Για το τελευταίο τρίμηνο του 2019 η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε ζημιές 1,48 δισ. ευρώ, συμπληρώνοντας τρία διαδοχικά ζημιογόνα τρίμηνα.

Οι ζημιές που αναλογούν στους μετόχους διαμορφώθηκαν σε 1,60 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα. Τα έσοδα υποχώρησαν 4% στα 5,35 δισ. ευρώ το τελευταίο τρίμηνο.


Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι πέτυχε τον στόχο του 2019 για προσαρμοσμένα κόστη χωρίς να περιλαμβάνονται οι επιβαρύνσεις από την αναδιάρθρωση στα 21,5 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, επιβεβαίωσε τους στόχους της για τις δαπάνες αυτό το έτος και το επόμενο.

«Η νέα μας στρατηγική αποκτά ορμή. Η σταθεροποίηση των εσόδων το δεύτερο μισό του 2019 και η σταθερή μας πειθαρχία στις δαπάνες συνέβαλαν στη διαμόρφωση καλύτερων λειτουργικών επιδόσεων σε σύγκριση με το 2018», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Christian Sewing.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]