Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ISIS στους πιστούς της: «Βάλτε φωτιές στα δάση σε Ευρώπη και ΗΠΑ»


"Κάψτε τους απίστους" το σύνθημα γενίκευσης ενός παγκόσμιου ανορθόδοξου πολέμου των ισλαμιστών κατά της Δύσης

Μια ομάδα εξτρεμιστών μουσουλμάνων η οποία συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση της ISIS έδωσε εντολή στα μέλη της να πραγματοποιήσουν εμπρησμούς σε δάση στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ με στόχο να προκαλέσουν οικολογική καταστροφή «στα εδάφη των απίστων.»

Σε τέσσερα τουλάχιστον προπαγανδιστικές αφίσες οι οποίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και που έχουν εμφανιστεί στην ιστοσελίδα Quraysh η οποία συνδέεται με την ISIS δίνεται εντολή στους ακολούθους της «να πραγματοποιήσουν εμπρησμούς, ως μέρος του συνεχιζόμενου ιερού πολέμου των μουσουλμάνων κατά των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.


Σε μια από αυτές που εμφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο αναφέρεται:
«Στους μονοθεϊστές πιστούς της ISIS βάλτε φωτιές στα δάση και απευθυνόμαστε ειδικά σε αυτούς που ζουν στις ΗΠΑ και την Ευρώπη καθώς οι φωτιές αυτές είναι ιδιαίτερα επώδυνες για αυτούς».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]