Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατάληψη μαθητών του ΕΠΑΛ Γιαννιτσιών ενάντια στη μεταφορά "προσφύγων"


Αν φορούσαν κουκούλες, πετούσαν μολότοφ και κατέστρεφαν περιουσίες, θα τους χαρακτήριζαν ως "μαθητές με αιτήματα"... Επειδή όμως διαμαρτύρονται για τον σχεδιασμό του μέλλοντός τους από μια κυβέρνηση "political correct", θα τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές, ακροδεξιούς και ναζιστές...

Μαθητές και μαθήτριες, έχουν κλείσει τις πόρτες ενώ έχουν τοποθετήσει και πανό στην είσοδο που γράφει «Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες».

Κατάληψη στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών πραγματοποιούν οι μαθητές, δείχνοντας την αντίθεση τους στην μεταφορά των προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το pellamou.gr, μαθητές και μαθήτριες, έχουν κλείσει τις πόρτες ενώ έχουν τοποθετήσει και πανό στην είσοδο που γράφει «Απελάστε τους λαθραίους μετανάστες».

Στο σημείο αυτό να τονιστεί πως μετανάστες υπάρχουν διαφόρων ειδών. Λαθραίοι, όμως, είναι εκείνοι που εισέρχονται στη χώρα χωρίς να χρησιμοποιούν τις νόμιμες εισόδους, χωρίς να διαθέτουν τα σχετικά διαπιστευτήρια νόμιμης μετακίνησής τους, αλλά και χωρίς να διαθέτουν έγγραφα που να πιστοποιούν την χώρα προέλευσής τους...





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]