Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λύση στο "μεταναστευτικό", οι πρώτες κινήσεις...


Γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά στο υπόβαθρο φουντώνει: οι εικόνες των ανυπεράσπιστων ακτών που φτάνουν βάρκες, των ξενοδοχείων «φιλοξενίας» τεσσάρων αστέρων και των προπληρωμένων τραπεζικών καρτών που διαφημίζουν οι έμποροι του ανθρωπισμού προετοιμάζουν ένα τεράστιο τσουνάμι!

Πρέπει άμεσα να γίνουν τουλάχιστον τα εξής:

1. Τα χρήματα που δίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να διατίθενται απ’ ευθείας στην Ελλάδα και όχι στους λαθρομετανάστες.

2. Να σταματήσουν τα προγράμματα εγκατάστασης σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα να μπαίνουν απ’ ευθείας σε κλειστές δομές, με διαχωρισμό οικογενειών και μονήρων ατόμων.


3. Η κυβέρνηση να επικαλεσθεί το άρθρο 78-3 της Συνθήκης για την Ένωση της Ευρώπης και να κηρύξει τα νησιά σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης κλείνοντας τα σύνορα και στον Έβρο. Κλείσιμο συνόρων για λόγους εθνικής ασφαλείας σημαίνει ότι οποίος εισέρχεται παράνομα στη χώρα τίθεται σε κράτηση.

4. Να σταματήσουν οι μεταφορές λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Να μεταφέρονται σε δομές φιλοξενίας σε μη κατοικημένα νησιά, υπό ελληνική διοίκηση και διεθνή χρηματοδότηση.

5. Να απαγορευτεί η λειτουργία των ΜΚΟ που δεν παράγουν αποκλειστικά ανθρωπιστικό έργο και τα χρήματα τους να πάνε στο ελληνικό κράτος.

Μα, θα είναι μόνο το 1%

Το 1% εγκατεστημένων λαθρομεταναστών ανά περιφέρεια είναι η παραπλάνηση της κυβέρνησης για να δεχτούν οι Έλληνες το αρχικό στάδιο του εποικισμού.

Κατά τόπους βέβαια οι λαθρομετανάστες θα είναι και πλειονότητα, αφού η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά στην ελληνική περιφέρεια που πεθαίνει μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης.

Στην επόμενη φάση, μόλις γεννοβολήσουν οι ετοιμόγεννες το ποσοστό θα γίνει 2%. Και μόλις έλθει και η επόμενη φουρνιά, θα γίνει 3%. Και όταν φέρουν και τις οικογένειες τους θα γίνει 6%.

Κατά τα αλλά μην αντιδράτε.
Μόνο 1% θα είναι.
Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ένα τέτοιο ποσοστό.

Και για να μην ξεχνιόμαστε

Ο ελληνικός λαός έχει άραγε συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που τον οδήγησαν στην ανεργία, του μείωσαν τις συντάξεις, υποβάθμισαν παιδεία και περίθαλψη, του αρνήθηκαν φάρμακα και έκαναν περικοπές στις ΕΔ...

Σήμερα τρέχουν ολημερίς για να εγκαταστήσουν σε όλη την Ελλάδα τους λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία;

Ότι δαπανούν χρήματα για καύσιμα, καταλύματα, τρόφιμα, σχολεία και περίθαλψη Αφγανών, Κογκολέζων, Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, Σενεγαλέζων που στις χώρες τους δεν γνωρίζουμε τί μπορεί να έχουν κάνει;

Μήπως κυβερνούν τη χώρα με σκοπό να την καταστρέψουν;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]