Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί δρομολογείται η αντικατάσταση των πληθυσμών;


Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που αποβιβάζονται στην Ελλάδα δεν είναι Σύριοι κάποιος αξιολογικά ουδέτερος παρατηρητής δίχως εμπάθεια θα αποκαλούσε το φαινόμενο είτε «λαθρομεταναστευτικό» είτε «εισβολικό». Όταν δε διαχέονται από τα νησιά σε όλη την επικράτεια οι άνθρωποι αυτοί όχι απλά δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά γιγαντώνεται. Και όταν έχεις δημογραφικό πρόβλημα ενώ αυτοί θα αυξάνονται και θα πληθύνονται τότε το αποτέλεσμα είναι η αντικατάσταση πληθυσμών.

Στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ υπό τον τίτλο «Μετανάστευση Αντικατάστασης: Είναι η λύση για τους μειούμενους και τους γηράσκοντες πληθυσμούς;» αναφέρονται τα εξής :

«Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι κατά τα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης καθώς και της Ιαπωνίας θα αντιμετωπίσουν μείωση και γήρανση. Οι νέες προκλήσεις των φθινόντων και γηρασκόντων πληθυσμών απαιτούν εκτεταμένες επαναξιολογήσεις πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τη διεθνή μετανάστευση. Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο εντυπωσιακές και κρίσιμες τάσεις του πληθυσμού, η έκθεση εξετάζει τη μετανάστευση αντικατάστασης για οκτώ χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσική Ομοσπονδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιφέρειες την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση). Η μεταναστευτική μετανάστευση αναφέρεται στη διεθνή μετανάστευση που θα χρειαζόταν μια χώρα για να αντισταθμίσει τη μείωση του πληθυσμού και τη γήρανση του πληθυσμού λόγω χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και θνησιμότητας».

Τι εξετάζει εν ολίγοις αυτή η μελέτη του ΟΗΕ; Εξετάζει σενάρια αντικατάστασης γηγενών πληθυσμών από πρόσφυγες, μετανάστες κλπ με στόχο – από όσα αντιλαμβάνεται ο γράφων τουλάχιστον – να μην καταρρεύσουν οι χώρες που υποφέρουν από δημογραφική γήρανση οικονομικά. Στην περίπτωση που συμφωνήσουμε με την αριστερά και τους φιλε – left ιδεολογικούς της συνοδοιπόρους στο ότι δεν υπάρχουν Έθνη διότι είναι «φαντασιακά κατασκευάσματα» τότε δεν θα πρέπει να μας ενοχλεί αυτή η εξέλιξη. Ότι ήδη δηλαδή διεξάγονται έρευνες που να εξετάζουν σενάρια κυριολεκτικής αντικατάστασης πληθυσμών. Εάν όμως όπως η συντριπτική πλειοψηφία των φυσιολογικών ανθρώπων πιστεύει ότι τα Έθνη αποτελούν την ιδιοπροσωπεία ενός λαού η διαφορετικότητα και ο πολιτισμός του οποίου είναι μοναδικά τότε αρχίζει κανείς να ανησυχεί για τα σχέδια και τα σενάρια που εξυφαίνονται δίχως την δική του συγκατάθεση.

Στις αρχές της εβδομάδας το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη μας ενημερώνει ότι:

– Από το τέλος Αυγούστου έχει μεταφέρει 4000 λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα και ως το τέλος Νοεμβρίου θα φέρει άλλους 12000.

– Θα χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση 40000 ατόμων σε διαμερίσματα.

– Θα εισαγάγει 16000 στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας για τα επόμενα 30 χρόνια προδιαγράφεται για τη χώρα μας ένα ζοφερό μέλλον, όπου τα παιδιά και οι έφηβοι δεν θα ξεπερνούν το 12% του πληθυσμού, η μέση ηλικία των κατοίκων θα αγγίζει τα 50 έτη και οι οικονομικά ενεργοί πολίτες θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 3,7 εκατομμύρια.

Κρατώ δε πολύ προσεκτικά και αθροίζω στα ως άνω αυτό που είπε ο καθηγητής Μάζης γιας τον λόγο που το Ισλάμ εξυπηρετεί τους «παγκοσμιοποιητές». Διότι το Ισλάμ δεν δέχεται το Έθνος – Κράτος αφού το τελευταίο αποτελεί εμπόδιο απέναντι στην ενιαία και ιερή «Ούμα» την ευρύτερη εκείνη περιοχή στην οποί οι λαοί πρέπει να ζουν με το Ισλάμ και όχι με τα έθνη. Η ενιαία αυτή περιοχή βέβαια στην οποία θα κατοικούν άνθρωποι με δημογραφική άνθηση (περισσότεροι καταναλωτές προϊόντων) δεν θα έχει δασμολογικούς περιορισμούς που δημιουργούν προβλήματα στις πολυεθνικές.

Η μαζική λαθρομετανάστευση, η μαζική εισβολή συντελείται σχεδόν αδιαμαρτύρητα διότι η πολιτισμική προπαγάνδα είναι επίμονη, αδιάκοπη. Ο Αχιλλέας σε τηλεοπτική σειρά παγκόσμιας εμβέλειας παρουσιάστηκε ως … μαύρος. Οι ευχές για Χριστούγεννα σε πολλές χώρες της Δύσης δίνονται ως «καλές γιορτές». Στα πανεπιστήμια ο «κακός» λευκός δυτικός είναι ο υπαίτιος κάθε δυστυχίας και τραγωδίας στην ανθρωπότητα. Η πυρηνική οικογένεια με θηλυκή μητέρα και αρσενικό πατέρα βρίσκεται σε μόνιμη άμυνα ως «πατριαρχικό κατασκεύασμα». Συνδυαζόμενα όλα αυτά δημιουργούν μία κουλτούρα ενοχής η οποία αδιαμαρτύρητα αφήνει να εκτυλίσσεται ο εποικισμός και αντικατάσταση πληθυσμών.

Στην Ελλάδα πλην λίγων πολιτικών δεν υφίσταται καμία βούληση κλεισίματος της κερκόπορτας. Μία οριστική πτώση του Δυτικού Πολιτισμού σε περίπτωση επικράτησης των παγκοσμιοποιητών θα βρει την Ελλάδα πρώτη να «απολαμβάνει» τα «αγαθά» της παγκοσμιοποίησης.
Εάν δε η Τουρκία αποκτήσει πυρηνικό εργοστάσιο εκεί τελείωσαν όλα.

Ραφαήλ Καλυβιώτης
The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]