Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν προς ΕΕ: Στην ΑΟΖ έχουμε δικαιώματα


Σε νέο παραλήρημα ξέσπασε ο Εντογάν,ο οποίος για ακόμη μία φορά μίλησε με σκληρά λόγια για την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ενόψει της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, κάλεσε την ΕΕ να μην απειλεί την Τουρκία αφού «έχει 4 εκατομμύρια πρόσφυγες», ενώ συνέχισε λέγοντας
«Εϊ… ΕΕ η Τουρκία δεν είναι οποιαδήποτε χώρα. Αν δεν μας δεσμεύουν οι διαπραγματεύσεις ίσως διακόψουμε».

Θα συνεχίσουμε τις απελάσεις τζιχαντιστών

Στην συνέχεια ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στους κρατούμενους τζιχαντιστές τονίζοντας πως «Η Τουρκία θα συνεχίσει τις απελάσεις των τζιχαντιστών τρομοκρατών στις χώρες καταγωγής τους».

«Κάποιες χώρες έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται μετά την έναρξη της διαδικασίας επαναπατρισμού των ξένων τζιχαντιστών. Η Τουρκία ανησυχεί για αυτό το ζήτημα για χρόνια, θα αφήσουμε τους άλλους να ανησυχούν τώρα» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Στην ΑΟΖ έχουμε δικαιώματα

Τέλος όσον αφορά την Κύπρο είπε: «Στην ΑΟΖ μας έχουμε δικαιώματα όμως ήρθαν χώρες χωρίς δικαιώματα και κάνουν έρευνες. Σε περιοχές εκτός ΑΟΖ τους. Όταν εμείς κάνουμε έρευνες μιλούν για κυρώσεις και το 1959 μας απειλούσατε και το 1963 μας απειλούσατε».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]