Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάνα μου Ελλάς…


Δεν θα λέμε κουβέντα πλέον για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ακόμη μιας… εθνοσωτηρίου κυβέρνησης.

Θα το βουλώσουμε κι εμείς πανηγυρίζοντας για τις αυτονόητες κινήσεις που επιβάλλεται να κάνει ένα ευνομούμενο κράτος, παρέα με τους μονίμως αυταπατημένους ψηφοφόρους και τον καθεστωτικό Τύπο που λόγω της κρίσης που διανύει δεν διστάζει να κάνει τη νύχτα μέρα για ένα διαφημιστικό ξεροκόμματο.

Ποιος νοιάζεται άλλωστε για την μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών επειδή έτσι αποφάσισαν οι... εταίροι μας.

Ή για την λιτότητα που ήρθε για να μείνει όπως μας πληροφόρησαν εκ νέου τα κοράκια - αποικιοκράτες.

Ή που κινδυνεύουμε αυτή τη φορά να χάσουμε εδάφη αν αποφασίσει ο ταραξίας απέναντι να κάνει το ρεσάλτο, έχοντας εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στον μπαρμπα - Σαμ που πουλάει εν ριπή οφθαλμού τους συμμάχους του.

Ή που προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και δέκα χρόνια ότι έρχεται η ανάπτυξη που θα μας λυτρώσει, αποκρύβοντας τεχνηέντως το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου στους δανειστές για τα επόμενα 100 χρόνια. Μακάρι να έρθουν τα 100 δισ. επενδύσεων που υπόσχεται ο Μητσοτάκης.


Όμως για ρωτήστε έναν ξένο ιδιώτη επενδυτή αν θα έρθει να επενδύσει σε μια χώρα που σε περίπτωση που μπλοκαριστεί η επένδυσή του και προσφύγει στα δικαστήρια η απόφαση θα βγει μετά από δέκα χρόνια. Με τους Κινέζους που επενδύουν για γεωστρατηγικούς λόγους και τα λοιπά αρπακτικά που θα ξεκοκαλίσουν την Ελλάδα τζάμπα θα μείνουμε. Λεφτά στην τσέπη του ετοιμοθάνατου Έλληνα φορολογούμενου δεν πρόκειται να μπουν που να χτυπιέται κάτω.

Ή για τα γαλάζια παιδιά που στελέχωσαν το επιτελικό κράτος με παχυλούς μισθούς που κάνουν τα κόκκινα να σκάνε από το κακό τους.

Ή για τους διαπλεκόμενους «κουμπάρους» που λόγω της ιδιότυπης κυβερνητικής μεταχείρισης οι λοιποί ολιγάρχες σκίζουν τα ρούχα τους.

Ή για την γελοιοποίηση του κοινοβουλίου με στημένες προκαταρκτικές για να μην μάθει ποτέ ο λαός που πήγαν τα κλεμμένα που υποτίθεται ότι… έφαγαν μαζί.

Ή για το γεγονός ότι θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση, μαζί με τουρκολάγνους και ξεπεσμένους εκπροσώπους της σάπιας ελληνικής ελίτ.

Ή για τα μικροπολιτικά παιχνίδια με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόσο από το Μαξίμου όσο και από πρώην… σωτήρες που επιμένουν να θεωρούν ότι αποτελούν εθνικά κεφάλαια.

Ή για τον εμπαιγμό των Ελλήνων του Εξωτερικού που έγιναν βορά των πολιτικών τακτικισμών του Μητσοτάκη.

Σιωπούμε λοιπόν, ακούμε και κλαίμε…


AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]