Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Πρωταθλήτρια» στη φτώχεια η Βουλγαρία


Οι Βούλγαροι κινδυνεύουν περισσότερο από τη φτώχεια σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική υπηρεσία Eurostat. Από αυτά προκύπτει ότι, περίπου 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βουλγαρία ζουν με εισόδημα γύρω από το όριο της φτώχειας, που είναι 350 λέβα.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, περίπου το 33% του πληθυσμού βρίσκεται στο όριο της φτώχειας, ενώ στη Σλοβενία το ποσοστό αυτό διαμορφώνεται στο 16,2%.

Το μέσο επίπεδο για την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κοντά στο 22%. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Βουλγαρία έχει επίσης σημειώσει κάποια μικρή πρόοδο – πτώση 6,1% σε σύγκριση με το 2017. Το 2008, σχεδόν 50 στους 100 Βουλγάρους βρίσκονταν στο όριο της φτώχειας.

Σημείωση: 1 ευρώ =1,9552 λέβα




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]