Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δυνάμεις του Άσαντ έχουν περικυκλώσει τους Τούρκους στην Ρας Αλ Αΐν


Ο τουρκικός στρατός περικυκλώθηκε από το συριακό στη συνοριακή πόλη Ras al Ain στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε ο Σύριος βουλευτής Janset Kazan. “Υπάρχει πιθανότητα ο τουρκικός στρατός να βρίσκεται μέσα στο Ras al Ain, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, θα υποχωρήσει … ο τουρκικός στρατός έχει περικυκλωθεί τώρα από το συριακό. Ως εκ τούτου, δεν φοβόμαστε”, αναφέρει το RIA Novosti την απάντηση του βουλευτή της Συρίας στο ερώτημα εάν η Τουρκία θα καταλάβει εντελώς τις πόλεις Ras al Ain και Tell Abyad.

Ο Καζάν είναι πεπεισμένος ότι όλα τα εδάφη της Συρίας τελικά θα βρεθούν υπό τον έλεγχο των αρχών της χώρας. “Εκεί δεν θα υπάρχουν καθόλου Τούρκοι. Ακόμα κι αν υπάρχουν Κούρδοι, θα βρίσκονται στο πλαίσιο του συριακού κράτους και υπό την προστασία του συριακού στρατού. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε καμία κατοχή – ούτε τουρκική, ούτε άλλη μετά από εννέα χρόνια πολέμου “, δήλωσε ο βουλευτής.


Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Δαμασκός στρατιωτικά έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο, τώρα έρχεται στο προσκήνιο το έργο διπλωματών. “Η σημαία της Συρίας ανεμίζει πάνω από το 90% της επικράτειας της Συρίας”. “Η Δαμασκός εκτιμά τη βοήθεια των συμμάχων, ιδίως των Ρώσων, στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

“Θα σας καθησυχάσω: το βόρειο τμήμα της Συρίας έχει απελευθερωθεί και θα είναι στο πλαίσιο συγκεκριμένων συμφωνιών που διασφαλίζουν τα συμφέροντα της συριακής κυβέρνησης”, δήλωσε ο Καζάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρωσική πηγή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]