Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόβες κυριαρχίας των ισλαμιστών


Τα στοιχεία είναι πολλά, αλλά οι έχοντες εξουσία επιμένουν να τα υποτιμούν ή ακόμα και να τα αγνοούν. Το Ισλάμ δεν υπάρχει για να εμπλουτίζει άλλους πολιτισμούς και για να διαλέγεται με άλλες θρησκείες και να επηρεάζει ξένες προς αυτό κοσμοθεωρίες.

Υπάρχει για να διαδίδεται και για να κυριαρχεί. Αυτά τα περί διαλόγων, εμπλουτισμών και αλληλεπιδράσεων είναι δυτικές επινοήσεις που εξωραΐζουν σε λεκτικό επίπεδο τη ζοφερή πραγματικότητα.

Το γεγονός ότι οι μουσουλμάνοι έρχονται και στην Ελλάδα για να κυριαρχήσουν δεν είναι μυστικό. Οι περισσότεροι εξ αυτών, άλλωστε, δεν το κρύβουν. Σε διάφορες εκδηλώσεις, συνάξεις και διαδηλώσεις όπου συμμετέχουν -και στη χώρα μας και στο εξωτερικό- έχουν ηχήσει συνθήματα και έχουν εμφανιστεί πανό και πλακάτ όπου καθίσταται σαφές ότι δεν θέλουν... καμία δημοκρατία, αλλά αγωνίζονται για τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο.

Η βούληση των ισλαμιστών να επιβάλουν -και στις χώρες που εποικίζουν- τον τρόπο ζωής που έχουν συνηθίσει εκφράζεται και με τις δημόσιες προσευχές τους. Στην Ελλάδα αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα.


Και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη αλλά και στα νησιά που δέχονται τα αλλεπάλληλα κύματα του εποικισμού οι Ελληνες πολίτες βλέπουν ομάδες ανθρώπων να καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους (πλατείες, δρόμοι, αθλητικές εγκαταστάσεις), να στρώνουν τα χαλιά τους και να αρχίζουν να προσεύχονται στον Αλλάχ.

Ολο αυτό το σκηνικό δεν δημιουργείται από τη βαθιά και πηγαία ανάγκη αυτών των ανθρώπων να επικοινωνήσουν με τον Θεό που πιστεύουν, αλλά με τους σχεδιασμούς όλων όσοι τους κατευθύνουν.

Το Ισλάμ δεν είναι απλώς μια θρησκεία, αποτελεί τρόπο έκφρασης μεταφυσικών πεποιθήσεων αλλά συνάμα συνιστά και απόλυτο οδηγό κοινωνικής οργάνωσης, διαπροσωπικών σχέσεων και νομικό - συνταγματικό ρυθμιστικό πλαίσιο.

Για τον πιστό μουσουλμάνο το Ισλάμ είναι τα πάντα και έχει τα πάντα.

Για εμάς τους Ελληνες, όμως, τα πάντα είναι η πίστη μας στον Χριστό, η αγάπη μας στην έννοια και την απτή πραγματικότητα του έθνους και η παντί τρόπω υπεράσπιση του πολιτισμού μας.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Επειδή λόγια (και πλήκτρα!) όπου να 'ναι τελειώνουν, δείτε αυτό, αξίζει τον κόπο.
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/10/17/%cf%8e%cf%82-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b5/
    Και είναι μια καλή αρχή της πρέπουσας αντιμετώπισης του προβλήματος!

    Υ.Γ. Είναι απορίας άξιον, γιατί μας "τους φέρνουν" εδώ κατά χιλιάδες, αφού σε λίγο η Ελλάδα θα είναι εμπόλεμη ζώνη. Αλλά για όποιον διαθέτει ακόμα νου, που δεν τον έχει κουρκουτιάσει το σύστημα με τους (τηλε- και όχι μόνον)δημοσιογραφικούς "αστέρες-πιόνια" που διαθέτει, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, απορίας άξιον.

    ΠΡΕΠΕΙ να ειδοποιηθούν να φύγουν, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Οι "αθώοι του (επερχόμενου) αίματος", σίγουρα θα θελήσουν να φύγουν, αν κατανοήσουν τι έρχεται! Αν όμως μείνουν και βρεθούν στο χορό, σίγουρα θα μας "χορέψουν" και αυτοί. Ή...θα τους χορέψουμε!
    Μέση λύσις, δυστυχώς, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας φάνηκε υπερβολική η παραπάνω προειδοποίηση να εγκαταλείψουν πάραυτα την Ελλάδα οι “λάθρα κατακτητές” της Πατρίδος μας; Κοιτάξτε τι θα συμβεί, αν τους αφήσουμε εδώ. Θα μας καλέσουν αυτοί να εγκαταλείψουμε τη χώρα ΤΟΥΣ!
      Διαβάστε αυτό: aktines.blogspot.com/20α19/10/blog-post_679.html

      Εικονίζεται μουσουλμάνα με μαντήλα, να σηκώνει πλακάτ σε διαδήλωση και να καλεί όσους ενοχλούνται από τη μαντήλα της να εγκαταλείψουν τη χώρα ΤΗΣ!

      Είναι πλέον εντελώς πασιφανές ότι έφτασε η ύστατη ώρα για κάποιου είδους αντίδραση σε όλο αυτό το θανατηφόρο για τους Έλληνες “πανηγύρι” ή καλύτερα για κάποιου είδους ΔΡΑΣΗ.
      Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό και την ψυχή μας: ή θα τους διώξουμε, διώχνοντας όσους τους φέρνουν και τους “φυτεύουν” εδώ, ή... σε λίγο και θα μας καλέσουν (και όχι μόνον με πλακάτ, αλλά και διά πυρός και σιδήρου!) να εγκαταλείψουμε τη χώρα ΤΟΥΣ.

      Υ.Γ-α. Να τον χαίρεστε όσοι ψηφίσατε Μητσοτάκη! Πάρτε γρήγορα “την ψήφο σας πίσω” και αγωνιστείτε να ζήσουμε όλοι σε αυτή τη γη που παραλάβαμε από τους προγόνους μας, ασφαλείς και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

      Υ.Γ-β. Τίτλος εφημερίδας: “Η ξενοφοβία ξεκίνησε στα Βρασνά” -efsyn. Αυτή η εφημερίδα έχει πάρει εργολαβία την καταστροφή της χώρας μας. Ας μείνει με την εργολαβία. Από τους Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους ούτε ένα φύλλο!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]