Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακάρ: “Θα ρίξουν χημικά και θα κατηγορήσουν την Τουρκία…”


Τι βρωμιά προετοιμάζει η Τουρκία;

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως “τρομοκρατικές” οργανώσεις σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα και να κατηγορήσουν τον τουρκικό στρατό.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο τουρκικός στρατός δεν διαθέτει χημικά όπλα στο οπλοστάσιό του. «Όλοι το ξέρουν αυτό», τόνισε, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Ο Χουλουσί Ακάρ επισήμανε ότι έχει μεγάλη σημασία, όχι μόνο η ασφάλεια της χώρας, αλλά και η ασφάλεια των Κούρδων που ζουν στην περιοχή, των Αράβων, των Χριστιανών και άνθρωποι άλλων εθνοτήτων και θρησκεύματος.

Οι δηλώσεις του Ακάρ έρχονται ενώ είναι σε εξέλιξη για 9η ημέρα η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνη» στη βόρεια Συρία που στόχο έχει, σύμφωνα με την Άγκυρα, την εκκαθάριση περιοχής κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα από Κούρδους μαχητές και τρομοκράτες του ISIS.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ο ίδιος τόνισε ότι ο τουρκικός στρατός δεν διαθέτει χημικά όπλα στο οπλοστάσιό του. «Όλοι το ξέρουν αυτό», τόνισε, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu."


    Δηλαδη αν ειχατε χημικα οπλα θα το παραδεχοσασταν;

    Οι τζιχαντιστες που πολεμουν μαζι σας ειναι σιγουρο πως δεν εχουν παραλαβει χημικα οπλα;

    Ειναι τρομερο το "επιχειρημα" οτι για να διασφαλιστει η ασφαλεια ολων των εθνικοτητων της

    περιοχης, θα πρεπει να βομβαρδιστει προηγουμενως η ιδια η περιοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]