Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου: Πήραμε αυτό που θέλαμε


Τη δική του ερμηνεία της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός στη Συρία έδωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, τονίζοντας ότι η χώρα του πήρε αυτό που ήθελε. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου διευκρίνισε ότι η συμφωνία προβλέπει τον αφοπλισμό των Κούρδων μαχητών από βαρέα όπλα καθώς και την καταστροφή των οχυρωματικών τους θέσεων.

«Θα διακόψουμε την επιχείρησε ώστε μέσα σε 120 ώρες το YPG/PKK να εγκαταλείψει τη ζώνη ασφαλείας. Δεν είναι τερματισμός της επιχείρησης, είναι "πάγωμα". Θα σταματήσουμε την επιχείρηση μόνο όταν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

«Δεν είναι μια εκεχειρία καθώς εκεχειρίες γίνονται μόνο μεταξύ δύο νόμιμων πλευρών», ανέφερε ο Μ. Τσαβούσογλου ενώ αντίθεση με τις ανακοινώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, ο Τούρκος ΥΠΕΞ ανέφερε πως η Άγκυρα δεν έδωσε καμία εγγύηση στις ΗΠΑ αναφορικά με τη συριακή πόλη Κομπάνι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]